«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Στόχος, 12/02/09, Κοράνι : Μην υπακούτε σε Μη-Ισλαμική Σημαία

Με αφορμή τον διορισμό της πρώτης Μουσουλμάνας ως ΕΠΟΠ στον Ελληνικό Στρατό αναπόφευκτα τίθενται κάποια σοβαρά ζητήματα:
 1) Είναι θεμιτό ή εθνική αυτοκτονία να εκπαιδεύονται στρατιωτικά – και δη ως βαθμοφόροι – μέλη της Ελληνικής κοινωνίας που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι θα στραφούν εναντίον της μια μέρα;
    Ας θυμηθούμε πως στη Βοσνία οι Μουσουλμάνοι Βόσνιοι και Κοσοβάροι ήταν ήδη εκπαιδευμένοι στον Γιουγκοσλαβικό στρατό, οπότε εν ριπή οφθαλμού κατόρθωσαν να οργανώσουν αντίπαλο στράτευμα προς τον κυβερνητικό στρατό.
 και
 2) Αναφύεται επιτακτικό το ζήτημα του κατά πόσον ένας Ισλαμιστής δύναται να ενσωματωθεί σε μια Μη-Ισλαμική και δη Χριστιανική κοινωνία.
Επανειλημμένα έχει γίνει λόγος στην ΕΕ - και στην Ελλάδα φυσικά - για την ανάγκη ενσωμάτωσης των Μουσουλμάνων στις Ευρωπαϊκές κοινότητες των οποίων είναι μέλη.
Το υψηλότερο δε στάδιο ενσωμάτωσης είναι να ορκιστείς πίστη σε αυτήν – και μόνον - την χώρα της οποίας είσαι Πολίτης και να είσαι έτοιμος να πεθάνεις υπερασπίζοντάς την.
Είναι άραγε όμως «ρεαλπολιτίκ» να προσδοκάται κάτι τέτοιο από τους Μουσουλμάνους;
Μην ξεχνάμε πως ο κίνδυνος μιας 5ης Φάλαγγας  πάντα μα πάντα καιροφυλακτεί να παρεισφρήσει στα Στρατηγικά Στεγανά μιας κοινωνίας…
...Εναπόκειται λοιπόν στις «προληπτικές στρατηγικές αποφάσεις» της Κοινωνίας το να "ενισχύσει" ή να "εξασθενήσει" - και δη «έγκαιρα» - αυτή την Πεμπτοφαλαγγίτικη δραστηριότητα…
 …Ασχέτως των «αμοιβαία συμφεροντολογικών χαριεντισμών» μεταξύ των Ευρωπαϊκών Εθνικών Μετώπων και ακραίων Ισλαμικών Οργανώσεων,   η "Σύγκρουση Πολιτισμών" (και δη Δύσης και Ισλαμ στην περίπτωσή μας) είναι γεγονός...
(Είδε μήπως κανείς την Ισλαμική Διάσκεψη να παίρνει θετική θέση υπερ των Ελληνοκυπρίων; Όχι βέβαια, μονίμως υπερ του Τουρκικού Ψευδοκράτους παίρνει θέσεις).
Τι λέει άραγε η Ισλαμική ιδεολογία για το ζήτημα της ενσωμάτωσης;
Επιτρέπει στα μέλη της Ισλαμικής κοινότητας να ενσωματωθούν σε «Μη-Ισλαμικές κοινωνίες»;
Η Ισλαμική ιδεολογία φυσικά εκπορεύεται κατά βάση από το Ιερό Βιβλίο της Θρησκείας του Ισλαμ, το Κοράνι.
 ...το Κοράνι δε, είναι μακράν η ισχυρότερη πηγή επηρεασμού της σκέψης και της δράσης ενός μουσουλμάνου από κάθε άλλη πιθανή πηγή επηρεασμού...
 …ο κάθε Μουφτής, ο κάθε Ισλαμιστής πολιτικός ή εκπαιδευτικός ή ακαδημαϊκός το Κοράνι θα συμβουλευτεί και θα επικαλεστεί για οποιαδήποτε «κοινωνική επιταγή/εντολή» εξαγγείλει προς τα απανταχού πλήθη των Μουσουλμάνων πιστών:
 Κι εδώ είναι που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι :
 ...Κατ’ αρχήν, οι 150 απο τις περίπου 450 σελίδες του Κορανίου επιτάσσουν την διάδοσή του Ισλάμ δια της σφαγής...
(έχουν απομονωθεί οι "συγκεκριμένοι στίχοι" και θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην διάθεση της εφημερίδας εαν κρίνει σκόπιμο να τους δημοσιεύσει κάποια στιγμή)
...Και κατά δεύτερον, μέσα σε αυτές τις σελίδες υπάρχουν επίσης ρητές εντολές προς τους μουσουλμάνους να ΜΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ στις κοινωνίες των Απίστων (δηλ. των μη-μουσουλμάνων)...
...αντιθέτως, να είναι έτοιμος ο Μουσουλμάνος ανά πάσα στιγμή να υποστηρίξει και να ενισχύσει την Ιμπεριαλιστική επέκταση του Ισλάμ απο την θέση στην οποία βρίσκεται στην "ξένη κοινωνία" και με κάθε εύκαιρο μέσο, ακόμη κι εναντίον της χώρας που τον φιλοξενεί...
...ειδεμή, οι "ποινές κολασμού του" ισοδυναμούν με "φετφά θανάτου"...
...αυταπατώμεθα εαν πιστεύουμε πως μπορεί ή ενδιαφέρεται να ενσωματωθεί μουσουλμάνος σε δυτική/χριστιανική κοινωνία...
...αντιθέτως, με πρώτη ευκαιρία θα στηρίξει τον "μουσουλμάνο επιτιθέμενο"...και δη τον "Τούρκο εισβολέα" στην περίπτωση της Ελλάδας...
...είτε ιδία βουλήσει, είτε «εκβιαζόμενος»...
...η απόδειξη βρίσκεται στα παρακάτω χωρία του Κορανίου:
Κοράνι, εκδ. Δαρέμα, δεκαετία '70  
Κεφ. 2, στ.140 :
« …Αν συναινούσες στους πόθους τους (βλ. των γκιαούρηδων-απίστων) , ύστερα από τη γνώση (σημ. Κοράνι) που δέχτηκες, θα ήσουν ανάμεσα στον αριθμό των ασεβών (βλ. των απίστων)».
( Απαγορεύεται δηλ. οποιαδήποτε συνεργασία ή συμφωνία με τους άπιστους).
Και
264. « Εκείνοι που υποστηρίζουν τον άγιο πόλεμο (δηλ. την επέκταση και επικράτηση του Ισλάμ) με τις περιουσίες τους….έχουν τη σίγουρη ανταμοιβή τους απ’ τον Αλλάχ. Αυτοί είναι προστατευμένοι κι απ’ το φόβο κι απ’ την αγωνία».
274. «……Υπάρχουν πιστοί που πολεμούν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης, μ’ όλο που η φτώχεια τους δεν τους επιτρέπει ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. ……... Η αγαθοεργία που θα κάμετε σ’ αυτούς θα γνωσθεί απ’ τον Αλλάχ).
(Δηλ., η εντολή του Κορανίου είναι «Στηρίξτε τους Μάρτυρες Φενταγίν» με κάθε τρόπο. Άρα, οι ανά τη γη μουσουλμανικοί πληθυσμοί, σύμφωνα με το Κοράνι έχουν ιερή υποχρέωση να παρέχουν άσυλο και να στηρίζουν παντοιοτρόπως τους Εξτρεμιστές Ισλαμιστές Μαχητές.
κεφ. 33, στ.47: « Μην υπακούς ούτε στους άπιστους, ούτε στους ασεβείς.….».
Κεφ. 3, στ. 27. « Ποτέ σας μην παίρνετε για προστάτες τους άπιστους, εκτός αν αναγκαστείτε από το φόβο. Η οργή του Αλλάχ θα πρέπει να σας κάνει να τρέμετε. Σ’ αυτόν θα ξαναγυρίσετε».
(Άρα, ποτέ σας μην ενσωματωθείτε σε μη ισλαμική κοινωνία. Ποτέ σας μην δώσετε όρκο πίστης σε ξένη μη ισλαμική σημαία και Σύνταγμα. Κι αν το κάνετε, κάντε το μόνο υποκρινόμενοι. Να είστε έτοιμοι να προδώσετε αυτήν την ψεύτικη πατρίδα σας στο πρώτο κάλεσμα του Ισλάμ).
Και
83. « Οι αποστάτες (του Ισλάμ), που ολοένα θα αυξάνει η αδικία τους, δεν έχουν να ελπίζουν καμιά συγγνώμη. Η κατάρα είναι ο κλήρος τους».
      (Δηλαδή, Φετφάς (εντολή) εκτέλεσής τους).
Και
113. « Ω πιστοί! Μόνον ανάμεσά σας να συνάπτετε στενούς δεσμούς. Οι άπιστοι προσπαθούσαν να σας διαφθείρουν. Θέλουν την καταστροφή σας».
( Το ίδιο το Κοράνι απαγορεύει στους Μουσουλμάνους να ενσωματωθούν σε άλλες μη Ισλαμικές κοινωνίες).
Και
142. « Ω πιστοί! Αν ακολουθείτε τους απίστους, θα ξαναγυρίσετε στην πλάνη σας και θα καταστραφείτε».
(Απαγορεύεται η ενσωμάτωση στις κοινωνίες των απίστων).
Και
150. « Ω πιστοί! Δεν μοιάζετε μ’ εκείνους που έγιναν άπιστοι και λένε:  οι αδελφοί μας χάθηκαν πηγαίνοντας στον πόλεμο και πολεμώντας. Αν έμεναν ανάμεσά μας δεν θα πέθαιναν. Αυτά τα ασεβή λόγια θα τους στοιχίσουν στεναγμούς. Ο Αλλάχ δίνει τη ζωή και το θάνατο. Βλέπει τις πράξεις σας».
      (απειλή εκτέλεσης σε όποιον αποσκιρτήσει)
Κεφ. 4, στ.91. « Θέλησαν να σας κάμουν άπιστους σαν εκείνους και να σας κάνουν να συμμετάσχετε στην ασέβειά τους. Μην συνάπτετε δεσμούς μαζί τους, ώσπου να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Αν ξαναγυρίσουν στην απιστία, πιάστε τους και θανατώστε τους παντού όπου κι αν τους βρείτε. Να μην έχετε ανάμεσά τους ούτε προστάτη ούτε φίλο».
(απαγορεύεται δηλ. η υποταγή του Μουσουλμάνου σε ξένη σημαία)
και
στ.93. « Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να συνδέσουν την πίστη σας με την πίστη του έθνους τους. Εξεγείρονται κάθε φορά που τους καλούνε για τούτο. Αν εξακολουθούν να φέρουν τα όπλα εναντίον σας, αν δεν σας προσφέρουν την ειρήνη, πιάστε τους και σκοτώστε τους παντού όπου τους βρείτε. Σας δίνουμε απόλυτη εξουσία απέναντί τους».
      (Πόλεμος μέχρις εσχάτων εναντίον των απίστων).
Και
94. « Δεν επιτρέπεται σ’ έναν Ισλαμιστή να σκοτώσει έναν άλλο….».
(δηλαδή, μουσουλμάνος Έλληνας στρατιώτης απαγορεύεται να σκοτώσει Τούρκο ή άλλον μουσουλμάνο στρατιώτη ή αντάρτη - πχ της Θράκης - ή τρομοκράτη)
και
95. « Εκείνος που θα σκοτώσει εκούσια έναν πιστό θάχει για ανταμοιβή την κόλαση. Εκεί θα μείνει αιώνια. Ο Αλλάχ, εξεγερμένος εναντίον του, θα τον καταραστεί και θα τον καταδικάσει σ’ ένα φοβερό βασανιστήριο».
(Ομοίως)
Και
107. « ………. να μην υπερασπίζεσαι εκείνους που τυφλώνονται μόνοι τους (έχοντας άλλες φιλοσοφικές απόψεις), γιατί ο Αλλάχ μισεί (Θεός και μισεί ?) τους δόλιους και τους άπιστους».
Και
138. « Μήπως νομίζουν εκείνοι που επιζητούν τη φιλία των άπιστων παρά των πιστών πως θα έχουν στήριγμα από τη δύναμή τους? Κάθε δύναμη προέρχεται από τον Αλλάχ».
       (καμία επαφή με τα έθνη των απίστων δεν είναι επιτρεπτή)
και
143. « Ω πιστοί! Μόνο μέσα στους πιστούς να γυρεύετε φίλους. Μη θέλετε να δώσετε στον Αλλάχ φανερή απόδειξη εναντίον σας»?
      (μην ενσωματώνεστε σε κοινωνίες απίστων).
Κεφ 5, στ 37. « Η ανταμοιβή εκείνων που πολεμούν εναντίον του Αλλάχ και του προφήτη του (βλ. Ισλάμ) και που προσπαθούν να επεκτείνουν τη διαφθορά στη γη, θα είναι ο θάνατος, το μαρτύριο του σταυρού. Θα τους κόψετε τα χέρια και τα πόδια. Θα τους εξορίσετε από την πατρίδα τους. Αυτή θα είναι η εκτίμηση που θα τους καλύψει σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλο, τα μαρτύρια θα είναι ο κλήρος τους».
      ( δηλαδή, όποιος άπιστος τολμήσει να αντισταθεί στο κατακτητικό Ισλάμ θα πεθάνει με μαρτυρικό θάνατο).
Και
56. « Ω πιστοί! Μη συνδέεστε ποτέ με τους Ιουδαίους και τους Χριστιανούς. Αφήνετέ τους να ενώνονται μεταξύ τους. Όποιος τους κάνει φίλους, θα γίνει όμοιός τους και ο Αλλάχ δεν είναι οδηγός των διεστραμμένων».
      (βλ. μην ενσωματώνεστε στην δυτική κοινωνία).
Και
62. « Ω πιστοί! Μη συνδέεστε με τους Χριστιανούς, τους Ιουδαίους και τους ανευλαβείς που χλευάζουν τη λατρεία σας. Να φοβάστε τον Αλλάχ, αν είστε πιστοί».
Κεφ 6, στ. 67. « Να αποφεύγετε εκείνους που δυσφημούν τη θρησκεία, ώσπου ν’ αλλάξουν λόγια. Αν τύχει και σας κάνει ο πειρασμός να ξεχάσετε αυτή την εντολή, σκεφτείτε, αφού την θυμηθείτε, πως δεν πρέπει να κάθεστε μαζί με τους άπιστους».
      (καμία κοινωνία με τους άπιστους. Καμία ενσωμάτωση στις κοινωνίες τους).
Και
151. « …Μην ακολουθείς τις επιθυμίες εκείνων που βλασφημούν τον ισλαμισμό…»
Κεφ 9, στ 23. « Ω πιστοί! Πάψτε να αγαπάτε τους πατέρες και τους αδελφούς σας αν προτιμούν την απιστία από την πίστη. Αν τους αγαπάτε, θα γίνετε διεστραμμένοι».
(Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ...ομοίως, διατάσσει εκβιαστική εγκατάλειψη και δίωξη του όποιου μέλους της ισλαμικής οικογένειας ενσωματωθεί στην κοινωνία των απίστων).
Και
67. « Μην δικαιολογείστε άλλο. Αφήσατε την πίστη για να ακολουθήσετε την πλάνη. Αν μπορούν μερικοί από σας να ελπίζουν στη συγγνώμη, οι άλλοι, που είναι παραδομένοι στην ασέβεια θα υποστούν σπαραχτικές τιμωρίες».
       (δηλ., οι αποστάτες του Ισλάμ θα τιμωρηθούν πολύ σκληρά).
Κεφ 16, στ 108. « Οι πιστοί που θα αποστατήσουν, θα παραδοθούν στην οργή και στην εκδίκηση του ουρανού εκτός αν υποχώρησαν στη βία και η καρδιά τους δεν προσηλώθηκε ειλικρινά στην πίστη».
Κεφ 17, στ 47. « Όταν διαβάσεις το Κοράνιο, θα απλώσουμε ανάμεσα σε σένα και σε κείνους (άπιστους) που δεν πιστεύουν στη μέλλουσα ζωή, έναν αδιαπέραστο πέπλο».
(γι’ αυτό και δεν πρόκειται να επικοινωνήσουν ποτέ αληθινά οι Ισλαμιστές με τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει τοποθετήσει η ίδια η θρησκεία τους ένα αδιαπέραστο πέπλο ανάμεσα σ’ αυτούς και στον υπόλοιπο κόσμο – τους θεωρούμενους άπιστους)
και
75. « Λίγο έλειψε να σε κάνουν οι άπιστοι να εγκαταλείψεις τη διδασκαλία μας και να αλλάξεις τις εντολές μας. Αυτή η συγκατάβαση θα σου χάριζε τη φιλία τους».
77. « Αν τις είχες ακολουθήσει, θα σε κάναμε να νοιώσεις τις αναπηρίες της ζωής και του θανάτου και δεν θα μπορούσες να αποφύγεις την οργή μας».
(Με τις εντολές 75 και 77, σταματούν κάθε ισλαμιστή μετανάστη από το να ενσωματωθεί στην δυτική κοινωνία υποδοχής).
Κεφ 60, στ. 1. « Ω πιστοί! Μην έχετε κανένα δεσμό με τους εχθρούς μου και τους δικούς σας. Τους δείχνετε καλοκαγαθία κι αυτοί αποκήρυξαν την αλήθεια που διδάχτηκαν. Σας έδιωξαν, και σας και τον προφήτη από τους κόλπους της πόλης τους γιατί είχατε πίστη. Αφού τους πολεμάτε για να υπερασπιστείτε το νόμο μου και για να αξιωθείτε τις εύνοιές μου, πως θα διατηρήσετε φιλία γι’ αυτούς? Ξέρω τι είναι κρυμμένο στα βάθη των καρδιών σας και τι κάνετε στα φανερά. Όποιος προδώσει τα συμφέροντά μου θα έχει φύγει από το δρόμο της δικαιοσύνης».
Και
13. « Ω πιστοί! Μην έχετε καμιά δοσοληψία με όσους βαρύνει η θεϊκή οργή…»
.........
Τις αποδείξεις για τις "φονικές προθέσεις" τους ενάντια στην "Κοινωνία των Γκιαούρηδων και των Απίστων" τις δίνουν μόνοι τους οι Μουσουλμάνοι μέσω του "ιερού τους βιβλίου"...
...ο ίδιος δε ο Ερντογάν έδωσε σαφή εντολή πρόσφατα προς τους Τούρκους - και εμμέσως προς όλους τους μουσουλμάνους - της Γερμανίας να ΜΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ και να ΜΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ στην δυτική κοινωνία...
...θυμηθείτε τις διώξεις του Σαλμάν Ρασντί αλλά και όλων των "Αποστατών του Ισλάμ"...
... το παρακάτω σχετικό site
δείχνει σε όλο του το τραγικό μεγαλείο το τι υφίσταται όποιος μουσουλμάνος επιθυμεί να ενσωματωθεί στην Δυτική κοινωνία των "Απίστων" και να ξεφύγει απο το "γράμμα του Κορανίου"...
Οι «προοδευτικές» πολιτικές λοιπόν που βγάζουν τους μουσουλμάνους από τις «δευτερεύουσες υπηρεσίες» που έκαναν μέχρι τώρα στον Στρατό και τους προωθούν ως  βαθμοφόρους δεν κάνουν άλλο από το να «υποθηκεύουν την Εθνική Ασφάλεια».
Πόσα άρματα μάχης μπορεί άραγε να σαμποτάρει σε μια «κρίσιμη βραδιά» ένας ΕΠΟΠ ;
Τώρα μπορεί να είναι μια κοπέλα που θα την βάλουν σε μια «ανώδυνη υπηρεσία» - αν και καμία θέση δεν είναι «ανώδυνη» στον Στρατό.
Αυτό όμως ανοίγει τον δρόμο στην είσοδο και άλλων πολλών ακόμη μουσουλμάνων στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού – και δη, με τις «ευλογίες της Άγκυρας.
Το ΓΕΕΘΑ και οι Υπηρεσίες Ασφαλείας άραγε πως επέτρεψαν κάτι τέτοιο;