«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Οι “αδελφοί μουσουλμάνοι” της Αιγύπτου, καλούν τους ισλαμιστές σε τζιχάντ!


Στην Αίγυπτο, ο ανώτατος ηγέτης του ισλαμικού κινήματος «Αδελφοί μουσουλμάνοι» Μωχάμεντ Μπαντία, κάλεσε τους μουσουλμάνους σε ιερό πόλεμο για την επιστροφή των ισλαμικών ιερών μνημείων της Ιερουσαλήμ, στα οποία περιλαμβάνεται και το τέμενος Αλ Ακσά.
«Η επιστροφή των ισλαμικών ιερών μνημείων της Ιερουσαλήμ δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί στους διαδρόμους του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών ή μέσω διαπραγματεύσεων γιατί το Ισραήλ αντιλαμβάνεται μόνο τις στρατιωτικές μεθόδους», είπε ο Μπαντία. Σύμφωνα με όσα είπε, οι Ισραηλινοί δεν πρόκειται να επιστρέψουν τα ισλαμικά ιερά μνημεία αν “δεν τους χτυπήσουμε στα χέρια”. Και μπορούμε να επιτύχουμε την επιστροφή των ιερών μνημείων, πιστεύει ο Μπαντία, “μόνο μέσω του ιερού πολέμου, της τζιχάντ”.
Από το (Η Φωνή της Ρωσίας) http://greek.ruvr.ru/2012_10_12/91040776/

ΣΧΟΛΙΟ Γ. ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν λέγαμε ότι εαν πέσει ο Μουμπάρακ θα ανέβουν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και πως εαν ανέβουν αυτοί αμέσως θα ξεκινήσουν Τζιχάντ (ιερό πόλεμο) κάποιοι εγχώριοι λάτρεις της "Αραβικής Άνοιξης" αγανακτούσαν μαζί μας κι έλεγαν πως βλέπουμε φαντάσματα παντού και πως οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι είναι "ειρηνικοί άνθρωποι" που δεν έχουν καμία σχέση με το φουνταμεμενταλιστικό ισλάμ. Λουστείτε τους τώρα ανεγκέφαλοι της Αναρχοαριστεράς (και όχι μόνον). Και μαζί με σας κι εμείς και όλη η ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Γιατί από κοντά στην Αίγυπτο θα πάει και η Λιβύη και η Συρία και όλες οι υπόλοιπες ισλαμικές χώρες. Και καλά εσείς είστε εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Αυτοί οι Αμερικάνοι, οι Αγγλοσάξονες και οι λοιποί Δυτικοί ήθελα νά' ξερα, τι σκέφτονταν όταν ενίσχυαν αυτή την "γενικευμένη Ισλαμική καμουφλαρισμένη επανάσταση"; Και φυσικά, όπως πάντα, πάλι στον Κάβο Μαλιά της Ελλάδας θα σκάσει όλο αυτό το τσουνάμι....Με πολιτικούς "αγορασμένους", Στρατό απονευρωμένο και αδρανή και κοινωνία ναρκωμένη να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί αυτός ο κατακλυσμός που έρχεται κατά πάνω μας.....

σχετικό: 

Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες! Μετά απ' αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες...(Μέρος Α’ – Εισαγωγή)