«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Σκότωσε κι έκαψε το 7χρονο παιδάκι της για το Κοράνι!
«Μητέρα» ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 7χρονο αγοράκι της, στην Ουαλία, και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά, επειδή το παιδί δεν μπορούσε να αποστηθίσει λέξη προς λέξη το Κοράνι.

Σύμφωνα με το δικαστήριο του Κάρντιφ, όπου διέμενε η οικογένεια, η μητέρα, Σάρα Έγκε, αφού σκότωσε το παιδί, προσπάθησε να βάλει φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη.Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο μικρός Γιασέν Αλι πέθανε από τη φωτιά, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε πεθάνει νωρίτερα από τα χτυπήματα.
Η μητέρα χτυπούσε για πολλούς μήνες βάναυσα το παιδί της, ακόμα και με σφυρί, καθώς όπως είπε στην αστυνομία, εκνευρίζονταν όταν δεν διάβαζε σωστά το Κοράνι…

Στόχος της 32χρονης μητέρας, η οποία είναι απόφοιτη πανεπιστημίου, ήταν το παιδί να μαθαίνει 35 σελίδες κάθε μήνα από το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων.

Στόχος των γονέων ήταν το παιδί να γίνει Χάφιζ, δηλαδή αυτός που γνωρίζει το Κοράνι από μνήμης.
Τόσο η μητέρα όσο και ο 38χρονος σύζυγός της, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες ότι επέτρεψε το θάνατο του παιδιού του, παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στο pro.com.gr

Ευτυχώς που στην Ελλάδα έχουμε “μόνο” 2.000.000 μουσουλμάνους. Η Μαρία Ρεπούση μήπως έχει κάτι να σχολιάσει επί της παραπάνω είδησης;


http://freepen.gr/?p=10586