«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Αυταρχισμός και Λαϊκισμός οδηγούν στο παλιό ρωμαϊκό δόγμα «άρτος και θεάματα»


Διάβασα στο site parapolitika.gr ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έδωσε στην διάθεση του Αντώνη Σαμαρά την παραίτηση του. Επικοινωνιακά είναι ακόμα μια μεγάλη ήττα και για τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση του και φυσικά ο Πρωθυπουργός δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Υπουργού του!!
του Κώστα Βουκελάτου
Και πώς να την κάνει δεκτή; Με ποια δικαιολογία; Αφού οι εντολές που δόθηκαν στον Δένδια οι αυταρχικές εντολές χωρίς σκέψη ήταν του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά και δεν νομίζω να κάνω λάθος. Το άρτος και θεάματα είχαν επίδραση στον λαό και στον όχλο επί ρωμαϊκής εποχής, τώρα μπορείς εύκολα να γίνεις εσύ μέρος του προγράμματος άρτος και θέαμα και να σε φάνε τα λιοντάρια.
Πόσο δύσκολο ήταν να γίνει σωστά η δουλειά;
Πόσο δύσκολο ήταν να ζητηθεί πρώτα η άρση ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α. για να βοηθήσει την δικαιοσύνη στις αποφάσεις της; Γιατί τόση βιασύνη που γύρισε μπούμερανγκ στα μούτρα της κυβέρνησης;
Μια εγκληματική οργάνωση όπως η Χ.Α. επικοινωνιακά κερδίζει γιατί η δικαιοσύνη εφάρμοσε τον νόμο όπως όφειλε και γιατί η κυβέρνηση βιάστηκε να εφαρμόσει το νόμο με στοιχεία τα οποία δεν έδεσε σωστά.
Όλο αυτό το νταβαντούρι με τις χειροπέδες και τα τζιπ της αντιτρομοκρατικής με πλήθος αστυνομικών με κουκούλες είχαν ένα στιγμιαίο αποτέλεσμα να παρακολουθούμε το Χόλυγουντ και να μην ασχολούμαστε με την ΤΡΟΙΚΑ που έφυγε και δεν ξέρουμε τι αποφασίστηκε;
Γιατί έφυγε;
Τι ζήτησε;
Και τι θα μας έρθει ξαφνικά στο κεφάλι αφού ο Στουρνάρας ενεργούσε ανεξέλεγκτος απόντος της δημοσιογραφικής ενημέρωσης.
Απευθείας μετάδοση ΓΑΔΑ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ αντί να είμαστε απευθείας μετάδοση με πολίτες συγκεντρωμένους κάτω από το Υπουργείο Οικονομικών για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον για εμάς και τις οικογένειες μας και για να πούμε στην ΤΡΟΙΚΑ είμαστε εδώ και όχι στις τηλεοράσεις μας!
Δε ξέρω εάν ζούμε πλέον σε μια χώρα η οποία πορεύεται με σοβαρότητα, φοβάμαι για τα παιδιά μας που μεγαλώνουν σε δύσκολες και μαύρες εποχές χωρίς αντικειμενική ενημέρωση.
Ένα τελευταίο έχω να προσθέσω παρακολουθώντας απλά τις εξελίξεις και περιμένοντας τι κατάληξη θα έχει αυτή η χώρα με τέτοιες κινηματογραφικές παραγωγές, σίγουρα δεν φταίει η δικαιοσύνη η οποία ενεργεί καθαρά βάση της νομοθεσίας και δεν φταίει η αστυνομία για να ξεσπάσει η κυβέρνηση επάνω της μην τα κάνουμε όλα Μπ@ρδελ@ γιατί υπάρχει και ένας λαός που χρειάζεται και την αστυνομία και την δικαιοσύνη και σίγουρα μια σοβαρή κυβέρνηση από την οποία πάσχει δυστυχώς!! Απογοητεύτηκα όπως και η πλειοψηφία των ελλήνων.

http://freepen.gr/