«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Έκανε διαρρήξεις για να ξεχρεώσει την εφορία... Οδηγούν το λαό στην απόγνωση


Με διαρρήξεις και κλοπές προσπαθούσε να καλύψει τις οφειλές ύψους 69.142,21 ευρώ που είχε προς το δημόσιο, ένας 48χρονος ο οποίος  συλληφθεί την Πέμπτη στην περιοχή των Γρεβενών όταν διαπιστώθηκε ότι μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που δεν έχει ταυτοποιηθεί διέρρηξαν μέσα σε ένα βράδυ τρία καταστήματα!
Τα χρέη του δράστη προέρχονταν από τότε που ασχολούνταν με το εμπόριο τροφίμων και ποτών, αλλά παρέμεναν ανεξόφλητα κι έτσι θα οδηγηθεί και για αυτά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών που ήδη του έχει ασκήσει δίωξη για τις κλοπές. Ο 48χρονος και ο συνεργός του είχαν διαρρήξει δυο μαγαζιά στην Τρικοκκιά και ένα στο Τριφύλλι, από τα οποία άρπαξαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, ένα φορητό υπολογιστή και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.300 ευρώ.

Εκεί οδηγεί κύριε Στουρνάρα η ξεδιάντροπη απειλή με φυλάκιση ανθρώπων που απλώς αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις που τους δημιουργήσατε.

Έρχονται πολλά τέτοια ακόμη & με χειρότερη κατάληξη αν δεν αλλάξει ο άθλιος νόμος για ποινική δίωξη για χρέη 5.000€ στο δημόσιο.

arouraios.gr