«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Ξαφνικά το Υπουργείο Αμύνης "θυμήθηκε να θυμώσει" (τάχαμου) για τον ξυλοδαρμό του φαντάρου...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ


"Θα βρεθούν οι ένοχοι του λιντσαρίσματος και θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη"

(σχόλιο Γ. Ανεστόπουλος: πρώτον δεν έχετε σκοπό να τους βρείτε γιατί ανήκουν στην αριστερά και όχι στον Πατριωτικό χώρο. Δεύτερον, ακόμη κι αν τους βρείτε, θα τους κάνετε μην πω τίποτε περί τρία και δύο)....


Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου προκάλεσε το δημοσίευμα του defencenet.gr αναφορικά με την απόπειρα δολοφονίας και εν συνεχεία προσπάθεια συγκάλυψής της, του στρατιωτικού Μ.Ζ. στο Μοναστηράκι την ημέρα του "αντιφασιστικού" συλλαλητηρίου (Σάββατο 1η Φεβρουαρίου) από ομάδες "αντιεξουσιαστών που "περιπολούσαν" για να βρουν συμμετέχοντες στην συγκέντρωση Μνήμης που είχε διοργανώσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για τα Ίμια.

Κατ'αρχήν σε μια πρώτη έρευνα που ζήτησε ο Δ.Αβραμόπουλος αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένος δεν είναι απλός στρατιώτης, αλλά αξιωματικός, συγκεκριμένα δόκιμος Ανθυπολοχαγός (ΔΕΑ - ο εικονιζόμενος αριστερά στην φωτό) και μάλιστα υπηρετεί στις αμφίβιες καταδρομές σε νησί των Δωδεκανήσεων, ενώ έχει εκπαιδευθεί και ως αλεξιπτωτιστής.
Ο υπουργός έστειλε το κατάλληλο "μήνυμα" τονίζοντας σε συνεργάτες του ότι "Όποιος πειράζει έστω και μια τρίχα από το κεφάλι αξιωματικού, υπαξιωματικού ή απλού στρατεύσιμου να γνωρίζει ότι πλέον έχει απεναντί του ολόκληρο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας".
Σε συνέχεια του "μηνύματος" του υπουργού και φυσικά του δημοσιεύματος του defencenet.gr, ο στρατιωτικός εισαγγελέας Αργύρης Οικονόμου διέταξε άμεση προκαταρτική εξέταση για το θέμα.
Από την πλευρά του το ΓΕΣ ενημέρωσε ότι "Παρά το γεγονός ότι δεν έχει υποβληθεί μήνυση θα διεξάγουμε κι εμείς ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση".
Ο αδειούχος καταδρομέας πήγε μια βόλτα στο Μοναστηράκι φέροντας το στρατιωτικό του σακίδιο, όταν ξαφνικά μια ομάδα "αντιεξουσιαστών" άκουσε να τον βρίζουν "φασίστα", "ναζιστή", "ρατσιστή" και άλλους τέτοιους "δημοκρατικούς" χαρακτηρισμούς.
Από την έρευνα που ξεκινά θα αναζητηθούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ένα βίντεο που αναρτήθηκε και εν συνεχεία αποσύρθηκε από το διαδίκτυο με την απόπειρα λιντσαρίσματος του αξιωματικού (η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει καλές πιθανότητες να βρει το βίντεο) και θα συλλεγούν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες.
Επίσης θα αναζητηθεί και ενα συνάδελφός του ο οποίος την ώρα που του επιτέθηκαν οι "αντιεξουσιαστές" βρισκόταν κοντά του, χωρίς να καταφέρει όμως να τον βοηθήσει.
Σημειώνεται ότι του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο ένα laptop και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝ, στην κατάσταση που βλέπετε στην φωτογραφία. 
Νοσηλεύθηκε επί πέντε ημέρες και τώρα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

ΠΗΓΗ


σχετικό:

Ξύλο στο Φαντάρο ρε σίχαμα;Άντε μάζεψε τώρα «αυτό που έρχεται»...(όσο κι αν «το κρύβουν οι προστάτες σου»)...