«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Πόσες φορές στο παρελθόν "ξηλώθηκαν ντισκοτέκ" επειδή χτύπησαν καταδρομέα;(ενδιαφέρον σχόλιο στο f/b) Άντε "μαζέψτε το τώρα αυτό που έρχεται"....

(Σχόλιο στο facebook σχετικά με τον ομαδικό ξυλοδαρμό εφέδρου αξιωματικού στο Μοναστηράκι http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/02/blog-post_13.html )

Petros Barkoulas ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ,ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΙΔΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ?

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ Η ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙ ΤΖΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΑΜΑΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ?

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ Η ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙ ΤΖΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ?


ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΤΣΕΛΙΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΡΕΟ ΚΟΜΜΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΑΜΕ....

ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ?ΠΟΣΕΣ ΦΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,Η ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ ΜΑΛΙΜΠΟΥ,ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙ ΤΖΕΙ?

ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΝΤ ΓΟΥΑΙΤ,ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ?

Ο ΝΤΙ ΤΖΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΣ,ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ,ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΗ......ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΕ ΛΙΩΡΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ?

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΙ ΚΑΤΙ?

ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ?

https://www.facebook.com/groups/437520462949878/636391536396102/?comment_id=637016169666972&ref=notif&notif_t=group_comment