«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Στην Ελλάδα,αν Αλβανός ποινικός σκοτώσει αστυνομικό γίνεται ήρωας.Αν αστυνομικός σκοτώσει Αλβανό ποινικό,διώκεται.Στην Αλβανία,αν αστυνομικός σκοτώσει Έλληνα όμηρο γίνεται ΑΡΧΗΓΟΣ Αστυνομίας.

Ο νέος αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας, ξυπνά εφιαλτικές μνήμες στους Έλληνες…

Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας; σίγουρα τον έχετε ξαναδεί

​Μόλις ανέλαβε την Αλβανική κυβέρνηση ο Ράμα, φρόντισε να κάνει “κάθαρση” στους κόλπους της αλβανικής αστυνομίας διώχνοντας τους ανθρώπους του  απερχόμενου Μπερίσα.

Ο εκλεκτός του Ράμα ήταν ο μέχρι τότε αρχηγός των αστυνομικών ειδικών δυνάμεων Αρτάν Ντίντι, ένας καριερίστας αστυνομικός με πολυετή εμπειρία που τον Οκτώβρη του 2013 ανέλαβε τα ινία της αλβανικής αστυνομίας. Που όμως τον έχουμε ξαναδεί “εν δράση” μάλιστα τον εν λόγω αστυνομικό;
Πίσω στο 1999, ο νέος αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας είχε εμπλακεί στην γνωστή υπόθεση λεωφορειοπειρατίας στην Θεσσαλονίκη. Όταν ο δράστης – απαγωγέας Φλαμούρ Πίσλι οδήγησε το λεωφορείο εντός της Αλβανίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ελμπασάν, ο αστυνομικός που σκότωσε εν ψυχρώ τον 29χρονο Γιώργο Κουλούρη είναι ο Αρτάν Ντίντι, ο νέος αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας.


 http://www.himara.gr


http://ksipnistere.blogspot.gr/