Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Συναγερμός στην Αφρική από τον ιό Έμπολα – Τουλάχιστον 660 μέχρι στιγμής οι νεκροί – Σκοτώνει το 90% των ασθενών και βρίσκεται στην μεγαλύτερη εξάπλωση της ιστορίας του – Η Λιβερία, Γουινέα και Σιέρρα Λεόνε έκλεισαν τα σύνορά τους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Red Cross workers burry 14 May Italian nun DinarosΤο κλείσιμο του μεγαλύτερου μέρους των συνόρων της χώρας αποφάσισε σήμερα η κυβέρνηση της Λιβερίας, προκειμένου να περιορίσει κατά το δυνατόν την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού Έμπολα, που μέχρι στιγμής έχει σκοτώσει περισσότερα από 660 άτομα στην περιοχή.

Τα ίδια όμως δρακόντεια υγειονομικά μέτρα, που ανακοινώθηκαν επισήμως την Κυριακή, υιοθετήθηκαν επίσης και από τις κυβερνήσεις της Γουινέας,  αλλά και της Σιέρα Λεόνε καθώς αποτελούν τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα.


2014726125646552621_20
Αξίζει να σημειωθεί πως η θνησιμότητα από τον συγκεκριμένο ιό είναι σχεδόν απόλυτη, αφού καταγράφεται στο 90% των ατόμων που θα προσβληθούν από αυτόν.
277760-ac2df13c-1601-11e4-8b83-8df6d69c6921
Μιλώντας σε μια συνάντηση της ομάδας έργου, η Λιβερία πρόεδρος Ellen Johnson Sirleaf δήλωσε ότι η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για την καταπολέμηση του ιού, συμπεριλαμβανομένων και της επιθεώρησης και τον έλεγχο όλων των εξερχόμενων και εισερχόμενων επιβατών των αεροπορικών εταιρειών.
“Όλα τα σύνορα της Λιβερίας θα κλείσει με την εξαίρεση των μεγάλων σημείων εισόδου. Σε αυτά τα σημεία εισόδου, ​​θα πρέπει να συσταθεί πρόληψης και ελέγχου των κέντρων, καθώς και αυστηρά προληπτικά μέτρα που θα ανακοινώσει θα τηρηθεί αυστηρά», είπε.
ghy46y 

http://www.makeleio.gr/?p=137844 

σχετικό:

False Flag σημαίνει: «πλησιάζεις το θύμα σου ύπουλα, με ψεύτικη σημαία, προκειμένου να το εξαπατήσεις, να το παραπλανήσεις...να το αιφνιδιάσεις...να του κόψεις το λαιμό στον ύπνο του...και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει, του επιτίθεσαι και τον ξεσκίζεις»...τι να θυμίζουν άραγε αυτά;