Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ (NEEΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π


Αν και οι περίοικοι δηλώνουν άγνοια ότι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα οι φωτογραφίες από το μακελειό στη συνοικία Zayouna της Βαγδάτης μίλησαν.Φαίνεται ότι η σφαγή κράτησε αρκετό χρονικό διάστημα.

Κάποια θύματα καλούσαν σε βοήθεια, ικέτευαν τους εκτελεστές να τις λυπηθούν.


Αλλά στην ανάκριση κανένας μάρτυρας δεν παραδέχθηκε ότι αντιλήφθηκε κάτι από το δράμα που εκτυλίχθηκε δίπλα του.Το περασμένο Σάββατο άγνωστοι αν και οι υποψίες επικεντρώνονται σε άτομα της ISIS εισέβαλαν σε μποκ 2 πολυκατοικιών στη Βαγδάτη στην 43 και 44 και σφαγίασαν με τον ειδεχθέστερο τρόπο 27 εκδιδόμενες γυναίκες και 2 άνδρες.

Τα θύματα βρέθηκαν ακρωτηριασμένα σφαγμένα εκτελεσμένα εν μέσω παγερής γενικής αδιαφορίας.

Μετά από όλα αυτά που διαδραματίζονται σε μια χώρα που έχει προσβληθεί τελευταία από ακόμα μεγαλύτερα δεινά μετά την επέλαση του τρομοκρατικού κινήματος του Ισλαμικού Κράτους ποιός θα ασχοληθεί με το κακό που βρήκε κάποιες γυναίκες και μάλιστα πόρνες; (journaldemontreal)

Γυναίκες που βιώνουν την απόλυτη ανυποληψία και απαξίωση σε μια κοινωνία που τις καταδικάζει σε θάνατο πριν τις σκοτώσει ;

 dimpenews 

http://www.hellasforce.com 

http://www.oparlapipas.com