Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Τον πέτυχε να κακοποιεί σεξουαλικά τον γιό του! Και τον έκανε όπως βλέπετε!Ο Πατέρας δεν κατηγορήθηκε από τις Αρχές.Αυτά στις ΗΠΑ.Αν συνέβαινε στην Ελλάδα;Εσύ σαν πατέρας τι θα έκανες;Οι Αρχές πως θα σε αντιμετώπιζαν;Ακριβώς!Περαστικά σου....

  Ένας πατέρας στην Daytona των ΗΠΑ έκανε ασήκωτο στον ξύλο, έναν 18χρονο, όταν τον βρήκε να κακοποιεί σεξουαλικά τον 11χρονο γιό του, το πρωί της Παρασκευής.
Ο συγκεκριμένος πατέρας κάλεσε την αστυνομία γύρω στις μία το βράδυ, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη της κακοποίησης ο οποίος ήταν επί τω έργω.

Όταν έφτασαν όμως οι αστυνομικοί, βρήκαν τον θύτη Raymond Frolander αναίσθητο στο πάτωμα του σαλονιού. Αιμορραγούσε από το στόμα, ενώ το προσωπό του ήταν γεμάτο μώλωπες.

«Είναι έτοιμος και λιπόθυμος στο πάτωμα για εσάς» είπε ο πατέρας στον τηλεφωνητή που βρισκόταν στην γραμμή. «Τον τράβηξα στο σαλόνι″
Όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες, ο πατέρας – του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα- είπε στους αστυνομικούς ότι έπιασε στα πράσα τον 18χρονο Frolander να κακοποιεί το αγόρι.
Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία εάν χρησιμοποίησε όπλα, ο πατέρας απάντησε: «Το πόδι και την γροθιά μου».
Ευτυχώς ο πατέρας του αγοριού δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι από την αστυνομία.
«Ο πατέρας φέρθηκε σαν πατέρας. Δεν βλέπω κάτι για το οποίο να μπορούμε να τον κατηγορήσουμε», είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Mike Chitwood. «Υπάρχει ένας 18χρονος που ξεκάθαρα είχε επιλέξει τον στόχο του, τον είχε προετοιμάσει και έκανε σέξ με το θύμα πολλές φορές».
Ο Frolander εκτός από το ξύλο που έφαγε κατηγορείται πλέον για σεξουαλική επίθεση σε παιδί κάτω των 12 ετών. Κρατείται στις φυλακές χωρίς εγγύηση. Έχει μάλιστα παραδεχθεί την κακοποίηση του 11χρονου.
ΠΗΓΗ
Μάλλον ο πατέρας…δεν ήταν Προοδευτικός άνθρωπος

http://www.paratiritis.net/?p=21287