Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014

Με το ιδιωτικό ΚΨΜ "κοράκιασαν" οι νεοσύλλεκτοι στη Θήβα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑΑΑΑ!!! Ου να χαθείτε σιχαμένοι πτωματοφάγοι.Στα φαντάρια μας ρε το κάνετε αυτό;;;Η ιδιωτικοποίηση του ΚΨΜ στη Θήβα έχει “διψάσει” τους νεοσύλλεκτους.
Οι τιμές όχι μόνο δεν έχουν πέσει αλλά τραβάνε ανηφόρα.

Η ιδιωτικοποίηση υποτίθεται θα ήταν “πιλοτική”. Αλλά όπως λέμε στην Ελλάδα “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”.
Οι τιμές που μεταφέρουν οι νεοσύλλεκτοι μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων ενδεικτικές:


Ø Φραπέ μικρός 1 ευρώ, μεγάλος 1.4
Ø Φρέντο 1,5 ευρώ, φρέντο καπουτσίνο 1,8!
Ø Η τιμή του καφέ πριν την ιδιωτικοποίηση ήταν γύρω στα 30 λεπτά.
Ø Επιπλέον το νερό έχει 35 λεπτά από 20 και το κρουασάν 1.20 από 30 λεπτά!
Ø Χαρτί τουαλέτας 80 λεπτά, που πλέον πρέπει να αγοράσεις
.
Επιπλέον, οι νεοσύλλεκτοι έχουν «κορακιάσει» αφού τις ζεστές αυτές μέρες όχι μόνο δεν υπάρχει πουθενά ψύκτης στο τεράστιο στρατόπεδο που έχει υποδεχτεί εκατοντάδες νεοσύλλκτους , αλλά υποχρεώνονται να αγοράζουν συνεχώς μπουκάλια από το ιδιωτικό ΚΨΜ.

Επομένως, ένας νεοσύλλεκτος μπορεί και να ξοδέψει 5-10 ευρώ καθημερινά στο ιδιωτικό ΚΨΜ.

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων επισημαίνει:

«Πώς φτάσαμε στην ιδιωτικοποίηση; Γιατί ιδιωτικοποιούνται και τα ΚΨΜ; “Μπαίνουν” μέσα; Επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό των ΕΔ; Κι αν είναι έτσι γιατί σπεύδουν οι ιδιώτες να τα πάρουν;”
Πηγή


http://permisospress.blogspot.gr