«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Άφεριμ ραγιάδες


«Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου,
απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν».
Αδαμάντιος Κοραής
Ενας προς 8 και ένας προς 500. Επαναλαμβανόμενα βιώνουμε την αρχικά οικονομική κατοχή του Δ’ Ράιχ πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που μας ετοιμάζουν για να μειώσουν τον πλανητικό πληθυσμό σε κάτω από 500 εκατομμύρια. Ταυτόχρονα βλέπω στο χαζοκούτι τις εμετικές διαφημίσεις του Personal Banking. Κάνουν στον νεοραγιά πλύση εγκεφάλου για να θεωρεί φυσιολογικό, το ότι οι επιχειρήσεις, πρέπει να βασίζονται σε δάνεια από τις τράπεζες για να υπάρχουν. Σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται, πως οι τράπεζες δεν έπρεπε να υπάρχουν! Δεν χρειάζονται σε τίποτε, εκτός ίσως από ελάχιστες υπηρεσίες και σίγουρα όχι να είναι ο κεντρικός δοκός μιας οικονομίας.
Ειδικά στην Ελλάδα του Πλάτωνα, που ο Πλάτων στους Νόμους, ρητά ζητά να απαγορευτούν τα έντοκα δάνεια [1]
Λίγα μόλις χρόνια πριν, Ένας στους 8 Έλληνες είχε δικό του επάγγελμα, δεν ήταν φυσικά επιχειρηματίας, ήταν όμως επαγγελματίας και σίγουρα δεν ήταν υπάλληλος. Αυτό ήταν μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως. Επαγγελματία εννοώ τον υδραυλικό, τον μπακάλη, την μοδίστρα, κλπ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Τ.Π. Έπρεπε να μας φέρουν στο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ. Αυτό κάνουν τώρα δημιουργώντας την Νέα Φυλή των Υπαλλήλων/Ραγιάδων [2] των νεόπτωχων των 200 ευρώ. Ενας προς 8 και ένας προς 500.
Υπήρχε κάτι ακόμα που απαραίτητα έπρεπε να καταργήσουν. Πολλοί Έλληνες είχαν ένα εξοχικό σπιτάκι συνήθως κοντά στην θάλασσα. Θα μπορούσαν σε άσχημες καταστάσεις να ψαρέψουν κανένα ψαράκι, να φυτέψουν λαχανικά και να ζήσουν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ’ ΡΑΙΧ. Έπρεπε να εξαλείψουν την περιουσία των Ελλήνων με την Δημοσιονομική πειθαρχία και τα χαράτσια!!! Έπρεπε να καταφέρουν να μας φορολογούν από δεκαοκτώ ετών και τα κατάφεραν τα προδοτικά όντα με την Ανθελληνική ψυχή (όσοι από αυτούς τυχόν έχουν).
Έτσι τα μίσθαρνα όργανα των κατοχικών δυνάμεων παπαγαλίζουν στο χαζοκούτι την κατάπτυστη προπαγάνδα τους. Διαβάστε το εκπληκτικό βιβλίο του Μιχαήλ Ροδά «Πως η Γερμανία Κατέστρεψε τον Ελληνισμόν της Τουρκίας» θα φέρω αποσπάσματα. Οι Φρίτσηδες ανέκαθεν υπέρ-αγαπούσαν τους Τούρκους. Τους έστελνε ο Κάιζερ αμαξοστοιχίες με χρυσό τον 19ο αιώνα, και πήγαινε μια φορά τον χρόνο για κρυφό προσκύνημα στην Πέργαμο! Επίσης οι Τούρκοι τους δώσανε τον Ναζισμό, διαβάστε το «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας» [3] για να μάθετε το πώς και το γιατί.
Ξέρω ό,τι προτιμάτε να διαβάζετε το μεγάλο λογοτεχνικό έκτρωμα «πενήντα αποχρώσεις του γκρι» στην 1η 2η και 15η εκδοχή του, αλλά να ξέρεις … πως όταν ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ καραδοκεί οι θεοί τρέμουν.
Με αυτές τις μεθόδους Προπαγάνδας, [4] διαλύουν και την Εθνική Άμυνα (το ανοσοποιητικό σύστημα του έθνους) ώστε να μας τριχοτομήσουν και όσοι δεν σφαγούν από τους λάθρο, να προσεύχονται στα τζαμιά που χτίζουν με τα χρήματα μας από τα χαράτσια. Όποιος μπορεί να κάνει τους συσχετισμούς πάει καλά, όποιος δεν μπορεί ας μελετήσει. Αυτό το νέο κόλπο με το κούρεμα των καταθέσεων είναι η αρχή της Ισλαμοποίησης των τραπεζών. Εσείς οι τουρκολάγνοι νεοραγιάδες γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό; Γνωρίζετε τι σημαίνει ΧΑΡΑΤΣΙ; Ποιοί το πλήρωναν γιατί το πλήρωναν;
Εσείς που βλέπετε και δίνετε χρήματα και προσοχή στο κανάλι που προβάλλει, προπαγανδίζοντας το αίσχος με τα οθωμανικά όργια, γνωρίζετε τι κάνετε; Όπως δεν νοείται άγνοια νόμου στα δικαστήρια έτσι δεν νοείται και άγνοια σε οτιδήποτε άλλο. Είστε συνυπεύθυνοι όλοι σας για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα μα και για ό,τι θ’ ακολουθήσει.
Ο Σουλεϊμάν ο σφαγέας των Ελλήνων, άτεγκτος αιμοδιψής σφαγέας και καθόλου μεγαλοπρεπής, κάνει πάταγο στα χαζοκούτια των νεοελλήνων-νεοραγιάδων που απαξιώνουν την Ελληνική γλώσσα και χρησιμοποιούν με ευχέρεια την γλώσσα των τούρκων-μογγόλων (ουγκ ουγκ). Ειδικά στην Ελλάδα απαγορεύεται η μεταγλώττιση για να ακούν οι νεοέλληνες ραγιάδες την γλώσσα των Οθωμανών στα σπίτια τους !
Ο Σουλεϊμάν κατάσφαξε κι ερήμωσε την Ελλάδα,ερήμωσε το Αιγαίο και τα νησιά του με τις επιδρομές του δολοφόνου Μπαρμπαρόσα, σε περιοχές την Κρήτης, στις Κυκλάδες, στη Σκιάθο, στην Αίγινα, στην Κέρκυραλεηλάτησε, ερήμωσε και έσφαξε την Ρόδο κι όσοι δεν δολοφονήθηκαν, πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα. [5]
Το πόσο αποτρόπαιο τέρας ήταν ο εν λόγω σφαγέας, το καταλαβαίνουν –όσοι καταλαβαίνουν- από το πώς δολοφόνησε με τις δολοπλοκίες της Χουρέμ, το παιδί του και διάδοχο του θρόνου τον ηγεμόνα Μουσταφά, το χειρότερο δε, δολοφόνησε και τον γιό του Μουσταφά 9 μόλις ετών, για να μην υπάρξει αντεκδίκηση. Ναι αυτό το παιδί, που σας δείχνουν να το προσέχει και να το φροντίζει στην οθωμανική προπαγάνδα το δολοφονησε. Την ίδια τύχη επεφύλαξε και σε κάποια απ’ τα παιδιά της Χουρέμ.Τα δολοφόνησε!
Με τις ραδιουργίες της Χουρέμ, δολοφόνησε ο Σουλεϊμάν και τον εραστή του τον Ιμπραήμ. Με τον Ιμπραήμμεγάλωσαν μαζί από μικρά παιδιά. Ο μεγάλος Βεζύρης ήταν σκλάβος-παιδί από το παιδομάζωμα. Ξέρετε τι είναι αυτό; Ο νόμος στο παιδομάζωμα όριζε πως όποια οικογένεια είχε δυο παιδιά έπρεπε να δίνει το ένα στο στράτευμα και μάλιστα το πιο υγιές. Τα περισσότερα παιδιά πήγαιναν στα τάγματα του καπίκουλου και κυρίως στους γενίτσαρους. Αν τα παιδιά ήταν εμφανίσιματα έπαιρναν στο παλάτι να υπηρετούν τον Σουλτάνο στα αντρικά χαρέμια, τα εντερούν !!!
Στην Ήπειρο ακόμη μοιρολογούν με το τραγούδι που εξέφραζε την θλίψη και τον πόνο των γονέων και συγγενών για την αρπαγή των παιδιών τους, από τους Τούρκους κατακτητές.
Ανάθεμα σε, βασιλιά, και τρις ανάθεμα σεμε το κακό οπόκαμες, και το κακό που κάνεις.Στέλνεις, δένεις τους γέροντας, τους πρώτους τους παπάδεςνα μάσης παιδομάζωμα, να κάμης γενιτσάρους.Κλαίν’ οι γοναίοι τα παιδιά κ’ οι αδελφές τ’αδέλφια,κλαίγω κ’ εγώ και καίγομαι και όσο θα ζω θα κλαίγω.Πέρσι πήραν τον γιόκα μου, φέτο τον αδελφό μου.
Οι ραγιάδες είχαν ελάχιστα δικαιώματα, η ζωή τους ήταν λίγο καλύτερη από τους δούλους και ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τον κεφαλικό φόρο το ΧΑΡΑΤΣΙ. Καταλαβαίνετε πως κάποιοι γελάνε πολύ, μα πάρα πολύ με τους νεοελληναράδες; Ποιος ανθελληνικός εκφυλισμένος νους, είχε την «μαύρη/σκόπιμη/δόλια/ύπουλη ιδέα» να ονομάσει ένα κεφαλικό φόρο του Νεοελληνικού κράτους ως ΧΑΡΑΤΣΙ; … με όλα τα παπαγαλάκια του συστημικού κράτους να το επαναλαμβάνουν … το χαράτσι εδώ… το χαράτσι εκεί … με μια φυσικότητα που ξαφνιάζει και τρομάζει κάθε άξιο συνομωσιολογικοπαρανοϊκό που σέβεται τον εαυτό του. Ξέρετε τι είναι το χαράτσι;
ΧΑΡΑΤΣΙ =ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. Σημαίνει πληρώνεις ή χάνεις το κεφάλι σου έναν αβάσταχτο κεφαλικό φόρο. Όλοι οι ραγιάδες μετά τα 12 τους χρόνια ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν κάθε χρόνο για να αγοράζουν το δικαίωμα να ζουν. Κάθε χρόνο λοιπόν πλήρωναν και έπαιρναν μια απόδειξη που επάνω έγραφε τα εξής.
«Ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί εν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του»
Το εισέπραττε κάθε χρόνο κάποιος τούρκος αξιωματούχος που είχε αγοράσει το δικαίωμα να το εισπράττει ! Ο δικαιούχος λεγόταν χαρατζίμπασης και ο εισπράκτορας του χαρατζίδης. Αυτοί οι χαρατζίδες πήγαιναν από χωριό σε χωριό και με κάθε τρόπο εισέπρατταν το χαράτσι ή έπαιρναν το κεφάλι του άτυχου.
«… επεβλήθησαν πολλοί και βαρείς φόροι, των οποίων η είσπραξις επιδιώκεται δια συστηματικών διώξεων, απειλών και βασανιστηρίων, πράγμα που οδηγεί πολλούς εις εξισλαμισμόν…» Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Τιμόθεος προς τον Ισπανό βασιλέα Φίλιππο Β’ το 1578 (έχανε κι αυτός τα πρόβατα απ’ το μαντρί και ζήταγε βοήθεια)
Στους ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν επιτρεπόταν να ντύνονται όπως οι Τούρκοι για να τους ξεχωρίζουν και ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους αφέντες τους και να δίνουν τα παιδιά τους για τις ανάγκες του κατακτητή.
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει.» Ιων Δραγούμης 1878-1920
Ο Ραγιάς είναι αραβικής προέλευσης λέξη (ράγι=κοπάδι) που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι για τους μη μουσουλμάνους κατοίκους της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η σημασία της λέξης είναι περιφρονητική και έχει την έννοια του σκλάβου. Η πλειοψηφία των ραγιάδων ήταν Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι και Φράγκοι, ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους Τούρκους και να καταβάλλουν κεφαλικό φόρο, το λεγόμενο «χαράτσι». Υπόκεινταν και στο φοβερό «φόρο αίματος», το παιδομάζωμα.
Δεν αχνοφαίνεται κανένα φως ελπίδας στην κατρακύλα του Νεοέλληνα-Ραγιά. [6] Γιατί αυτή η κατάπτυστη προπαγάνδα θα είχε εξαφανιστεί και από την Ελλάδα –στις μουσουλμανικές χώρες απαγορεύτηκε η προβολή του – απλώς και μόνο αν οι Ελληνες έκαναν αποκλεισμό στα διαφημιζόμενα προϊόντα και πατούσαν το τηλεκοντρόλ να κλείσουν την τηλεόραση τους την δεδομένη χρονική στιγμή. Αντί γι αυτό τι κάνουν; Πάνω από την μισή Ελλάδα, όταν δεν κλαίει για την εθνική ποδοσφαίρου,βλέπει το έκτρωμα-προπαγάνδατων τούρκων στο χαζοκούτι και μάλιστα στην μογγολική-οθωμανική γλώσσα, την στιγμή που τους καταργούν τα επαγγέλματα, τους παίρνουν τα σπίτια, με τους ίδιους τρόπους και για τους ίδιους λόγους.
Ω! Τι κατάντια !!!
Άφεριμ λοιπόν … ραγιάδες, ανάξιοι «απόγονοι» των Μαραθωνομάχων, του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή.
πηγή : TERRAPAPERS
 

http://upogia-taxi.blogspot.gr/