Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014

Χμμ..ενδιαφέρον...τι σου είναι η "Προοδευτική Ιδεολογία"!!Στη Σουηδία, μπορεί οι μουσουλμάνοι να έχουν βιάσει τις μισές Σουηδέζες αλλά οι Σουηδοί "θρηνούν" το θάνατο...του γηραιότερου χελιού!!!Μετά απ' αυτό παρατάς το πληκτρολόγιο και χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!!!

Πέρασε στην αιωνιότητα

Σουηδία: Θρήνος στα social media για τον θάνατο του γηραιότερου χελιού

Σουηδία: Θρήνος στα social media για τον θάνατο του γηραιότερου χελιού

Στοκχόλμη, Σουηδία

Διάσημο μετά θάνατον έγινε το «γηραιότερο χέλι στην Ευρώπη», το οποίο ζούσε από το 1859 στην πόλη Μπράντεβικ της Σουηδίας.

Οι πολίτες της χώρας έσπευσαν στα social media να θρηνήσουν το θάνατό του, δημιουργώντας στο Twitter το σχετικό hashtag #RIPalen.


Όπως γράφει το αγγλόφωνο ειδησεογραφικό site The Local, το χέλι ζούσε στο πηγάδι του αγροκτήματος που αγόρασε η οικογένεια Κιέλμαν το 1962.

Γνώριζαν την παρουσία του, αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Μάλιστα συχνά άνοιγαν στους επισκέπτες το καπάκι του πηγαδιού για να το δείξουν.

Μέχρι που την περασμένη Παρασκευή ανακάλυψαν ότι το χέλι είχε πεθάνει.


http://news.in.gr/