Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Αλβανός ισλαμιστής κόβει κεφάλια στην Συρία και καμαρώνει στο Facebook...(Αυτό το σπόρ, των αποκεφαλισμών, είναι διαστροφή που όσο την αφήνεις ατιμώρητη τόσο θεριεύει...Αυτά τα αγαρηνά κτήνη ξεπέρασαν κάθε όριο...κάποια άλλα αδίστακτα θηρία τους αφήνουν επίτηδες "ανεξέλεγκτους να θεριεύουν" έχοντας τους σκοπούς τους...κι αυτό δεν προμηνύει τίποτα καλό για τη χώρα μας και τον ναρκωμένο λαό της...τα Αίματα ξυπνούν με Αίματα...κι αυτό το κατάλαβαν καλά οι προαιώνιοι αντίπαλοί μας...εμείς πότε;Όταν σε μια νύχτα θα πεθάνουν 2-3 εκατομμύρια Έλληνες στην Αθήνα από τη θάλασσα θανάσιμων βακτηρίων που θα διατρέξει σε λίγα λεπτά όλο το δίκτυο πόσιμου νερού της Αττικής;(Όσοι δεν πεθάνουν ακαριαία θα είναι τόσο αποδυναμωμένοι που θα σφαχτούν εύκολα απ' αυτούς τους σιχαμένους φονιάδες δαίμονες).Όποιος δεν έχει σκοπό να πεθάνει στον ύπνο του "κάτι πρέπει να κάνει"...Όσο είναι ζωντανός ακόμη...Και όσο έχει - για λίγο ακόμη - την πρωτοβουλία των κινήσεων...

Οι φωτογραφίες ενός Αλβανού ισλαμιστή που εντάχθηκε στο ISIL και άρχισε νε επιδίδεται στο προσφιλές για τους ισλαμιστές, σπορ των αποκεφαλισμών  δημοσιεύθηκε στο Facebook προκαλεί αηδία και αγανάκτηση.
 
Πρόκειται για έναν 24χρονο ισλαμιστή, ονόματι Λαβντρίμ Μουτζαχέρι, από την πόλη Kaçanik του νοτίου Κοσσυφοπεδίου, στην περιοχή της Φεριζάι.
 
Ο ίδιος, που καμάρωνε για τον αποκεφαλισμό του Σύριου, προσκαλούσε με σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία φίλους και γνωστούς του ισλαμιστές, να μεταβούν στην Συρία.