«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

SEO: Search Engine Optimization (Βελτίωση θέσης ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης)

Σας ενδιαφέρει το SEO; Αν ναι τότε σε αυτή την σελίδα θα βρείτε σχετικά θέματα με το SEO για να μπορέσετε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας και αρχίσετε να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα του Google, Bing, Yahoo.
Προσπαθώ (όσο είναι δυνατόν) να ανανεώνω τακτικά την σελίδα με νέο υλικό σχετικά με το πως μπορείτε να προωθήσετε πιο αποτελεσματικά την ιστοσελίδα σας. Φυσικά όλα τα θέματα είναι σχετικά με το SEO η αλλιώς search engine optimization.


Πλήρης οδηγός βασικών στοιχείων στο SEO

Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κριτήρια μετράει το Google προκειμένου να αποφασίσει εάν θα κατατάξει την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα.


Stitching Content: Τι είναι και πως επηρεάζει το SEO


Υπάρχουν μερικές ορολογίες που δεν είναι εύκολα κατανοητές, το συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν σας βοηθάει να κατανοήσετε τι είναι το stitching content.


Sitemap XML & Html: Τι είναι και πως βοηθάει στο SEO


Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το πόσο σημαντικό είναι να έχετε έναν χάρτη ιστότοπου, ειδικά σε μορφή XML (Αν είστε bloggers στο τέλος του άρθρου αναφέρω πως να φτιάξετε τον δικό σας XML χάρτη στο blogger)


Διαδικτυακό Μάρκετινγκ: Πως να αξιοποιήσετε το μάρκετινγκ στο ιντερνετ


Διαβάστε χρήσιμα άρθρα που αφορούν τα social media και το SEO. Μάθετε χρήσιμα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά από τους ανταγωνιστές σας.


Πως να αυξήσετε τα κλικ στην ιστοσελίδα σας;


Όπως το κάθε γνωστικό αντικείμενο στην ζωή γενικά έχει τους δικούς του τρόπους και μυστικά εκμάθησης ανάλογα συμβαίνει και με την προώθηση ιστοσελίδων. Μάθετε λοιπόν πως θα μπορέσετε με απλούς και έξυπνους τρόπους να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας.


Πως να τοποθετήσετε τις λέξεις κλειδιά στην ιστοσελίδας σας για μέγιστο αποτέλεσμα


Εάν δεν γνωρίζετε ποια μέρη της ιστοσελίδας σας είναι σημαντικά για το Google τότε όσο και αν προσπαθείτε δεν θα μπορέσετε ποτέ να φανείτε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του. Θα σας βοηθήσει τα μέγιστα στην προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. 


http://itcompanygr.blogspot.gr/