Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Stitching Content (C(l)opy Paste): Τι είναι και πως επηρεάζει το SEO της ιστοσελίδας σας


Ο όρος "stitching content" σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα περιέχει "κομμένο και ραμμένο περιεχόμενο".
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό όμως;

Ότι ο κάτοχος της ιστοσελίδας έχει αντιγράψει κομμάτια περιεχομένου από άλλη ιστοσελίδα και τα έχει αντιγράψει στην ιστοσελίδα του εμπλουτίζοντας τα με δικό του περιεχόμενο θέλοντας να δείξει ότι έχει "μοναδικό και γνήσιο περιεχόμενο".

Η συγκεκριμένη τακτική είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τακτικές ανάμεσα στους webmasters (διαχειριστές ιστοσελίδων) καθώς στο παρελθόν μπορούσαν εφαρμόζοντας την συγκεκριμένη τακτική να λαμβάνουν υψηλές θέσεις κατάταξης στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Ήταν λοιπόν κάτι σαν μια "θεωρία SEO" που βασικά όπως αποδεικνύεται στο μέλλον δεν θα μπορεί να προσφέρει τίποτα στους μιμητές της συγκεκριμένης προσπάθειας.
Εδώ να πω ότι την συγκεκριμένη τακτική την θεωρούσε spam το Yahoo εδώ και μερικά χρόνια.

Έτσι λοιπόν σήμερα έρχεται και το Google να επιβαιβεώσει μέσω του κ. Matt Cuts να επιβαιβεώσει ότι από εδώ και στο εξής όσοι εφαρμόζουν την συγκεκριμένη τακτική δεν θα μπορούν να ελπίζουν σε μια καλή θέση κατάταξης στην πρώτη σελίδα του Google

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://youtu.be/Z13-yP3Zhns


http://itcompanygr.blogspot.gr/