«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το απόρρητο πόρισμα του στρατηγού Γράψα για το ολοκαύτωμα του 2007! (δηλαδή, τώρα, αν ουρλιάξεις γεμάτος μίσος γι' αυτά τα τομάρια:"&@#ιόληδες Ουτσεκάδες σας χρειάζεται μαζική εκτέλεση" και αφανισμός, εμπίπτεις στον αντιρατσιστικό;Να θυμηθούμε τώρα ΟΛΟΥΣ εκείνους τους δημοσιογράφους που χρόνια τώρα επιμένουν στην σιχαμένη "μισθωμένη ατάκα": "ποιοί Ουτσεκάδες ρε;Εγώ δεν ξέρω τίποτα για Ουτσεκάδες στην Ελλάδα.Μόνον για Έλληνες φασίστες που το λένε συνέχεια χωρίς αποδείξεις.Αν πω τώρα πως ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ οι δημοσιογράφοι θέλουν ένα γερό "ντεγνέκι" (ως εγχώριοι φίλοι/υποστηρικτές του UCK) ΞΑΝΑ-μανά-εμπίπτω στον αντιρατσιστικό;;;μπρε αι σιχτιρ απο δω..αλβανο-μεμετο-"πειραγμένα" όλοι...και μόνο από σεβασμό για όλους αυτούς τους Έλληνες (ένστολους και πολίτες) που έχουν πληγεί από την τρομοκρατία και την ωμή εγκληματικότητα των καλασνίκωφ και των μαχαιριών του UCK θα έπρεπε να έχετε βγεί και να "μιλήσετε"...τσογλανο-παρθενοπορνίδια όλοι όσοι τους καλύπτετε τόσα χρόνια...)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το απόρρητο πόρισμα του στρατηγού Γράψα για το ολοκαύτωμα του 2007!
Συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουμε σήμερα για τις φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2007 όταν κάποιοι θέλησαν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση Καραμανλή, για να ακολουθήσουν τα απανωτά «χτυπήματα» με τούς εμπρησμούς των καταστημάτων της Αθήνας και τα βίαια επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας!!!

Του Πέτρου Κασιμάτη

Κάποιοι προσπάθησαν να αποδώσουν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μα αυτή η υπόθεση είναι 100% λάθος -λένε όσοι γνωρίζουν!! Άλλωστε και ο Α.Τσίπρας σε παρελθόντα χρόνο είχε παραδεχθεί ότι εάν δεν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Πρ.Παυλόπουλος, τότε η Αθήνα θα είχε αρκετούς νεκρούς! Φαίνεται ότι ο μετριοπαθής Παυλόπουλος λειτούργησε με ενδεδειγμένο τρόπο, καθώς τα γεγονότα που αποκαλύπτουμε σήμερα , δείχνουν:

- Ένα στρατηγικό αποσταθεροποιητικό πλάνο που ξεκινά απ τις φωτιές στην Ηλεία και μετέπειτα σε ολόκληρη τη χώρα.

- Μια πειθαρχημένη στρατιωτική μηχανή που απλώνει την ένταση στο κέντρο της πρωτεύουσας με όλα τα προβλεπόμενα σενάρια δυνατά.
Σήμερα, ανοίγουμε τον καυτό φάκελο του τότε Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Γράψα ο οποίος σε απόρρητα υπομνήματά του αποκαλύπτει ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6-7 ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!!!!
Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί δεν είχαν πυροδοτηθεί αλλά θα ενεργοποιείτο με τηλεχειρισμό ο μηχανισμός τους. Η εύρεσή τους από όργανα της στρατονομίας ακύρωνε την επιχειρησιακή τους ικανότητα οπότε οι δράστες τούς άφηναν ανενεργούς….
Ο στρατηγός Γράψας με απόλυτη μυστικότητα έστελνε στην περιοχή του όρους Υμηττού επίλεκτους στρατονόμους να μπλοκάρουν και να φέρουν τούς εκρηκτικούς μηχανισμούς που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κρυφά στις παρυφές του βουνού αλλά και σε απόκρημνες πλαγιές!!
Μια κρίσιμη πληροφορία είχε μεταφέρει στο Ελληνικό Πεντάγωνο και η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών από πηγές της Μ. Ανατολής ότι το επιχειρησιακό σκέλος αυτών που επιθυμούσαν αποσταθεροποίηση αποτελείτο από φανατικούς Κοσσοβάρους!!!! Οι τελευταίοι είχαν δημιουργήσει θύλακες σε περιοχές της Αθήνας και ήσαν πανέτοιμοι μόλις οι προστάτες τους άναψαν το «πράσινο φως».
Πάντως, αυτά τα νέα στοιχεία-φωτιά αλλάζουν το σκηνικό,. δημιουργούν νέα δεδομένα και φυσικά «καλούν» εισαγγελέα για τη διερεύνηση της πιο σκοτεινής υπόθεσης των τελευταίων ετών!!!

http://www.hellasforce.com/