«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πάει στοίχημα ότι η μόδα το 2016 θα "περιλαμβάνει Μαντήλα";Θαυμάστε την Ευρώπη/Δύση/Βορρά/Ελλάδα του 2020!!!(Βίντεο,εικόνες)

Μουσουλμανική haute couture και πασαρέλα με μαντίλες!

Μαντίλες υψηλής ραπτικής και ισλαμικό ethnic ντύσιμο παρουσίασαν στο ντεφιλέ τους στο Τορόντο του Καναδά οι μουσουλμανικοί οίκοι μόδας.
Σύμφωνα με το Al Arabiya, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσουλμανικής Μόδας, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού μουσουλμάνοι bloggers από όλο τον κόσμο ήρθαν για να δουν τις... νέες γραμμές της μόδας.

Σύμφωνα με το αραβικό δίκτυο ο χώρος της μόδας έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό κλάδο της οικονομίας πολλών μουσουλμανικών χωρών, αφού η επιστροφή στην μαντίλα και σε όλα τα παραδοσιακά μουσουλμανικά ενδύματα κατακτούν όλο και περισσότερες αγορές.

Να σημειώσουμε χαρακτηριστικά ότι πριν από δέκα χρόνια ελάχιστες μουσουλμάνες τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Τουρκία φορούσαν μαντίλες.


Τώρα η πλειοψηφία των γυναικών φορά μαντίλα, νιτσάμπ και μπούρκες.

Σχόλια Γ. Ανεστόπουλος:  ως επόμενα στάδια μπορούμε να μαντέψουμε τα παρακάτω: σχετικά:

Ο “ΠAΡΑΔΕΙΣΟΣ” του Ισλάμ: Ομαδικό ΣΕΞ, Ατελείωτα ΟΡΓΙΑ και αναρίθμητες «Μαυρομάτες Παρθένες» (και "παιδάκια" και "αγοράκια" ασφαλώς) (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Ισλάμ!Τα ισλαμικά σαρκοβόρα ανθρωποειδή της ISIS κόβουν τα στήθη Χριστιανών κοριτσιών και βιάζουν 5άχρονες στο Ιράκ!!!

Κλειτοριδεκτομή...κι όμως, υπάρχουν ανθρωποειδή που κάνουν κάτι τέτοιο...αυτόν τον "πολιτισμό" μας ζητούν οι "εδώ υπερασπιστές τους" να αποδεχτούμε;

ISIL: Ζήτησε ακρωτηριασμό οργάνων όλων των γυναικών από 11 έως 46 ετών!!! 

Κλειτοριδεκτομή: Η παράδοση του αιώνιου πόνου