Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ουκρανή Πολιτικός...Σέξυ...που θέλει διακαώς να "ξαναεκλεγεί"...και ως δια μαγείας, τυχαία, "διαρρέουν" γυμνές φωτό της στο διαδίκτυο...η "τυχαία" και "συγκεκαλυμμένη" (ή μήπως όχι;) πορνογραφία στην υπηρεσία της Πολιτικής (τι λέγαμε για "σεξο-νευρο-πολιτικό Μάρκετινγκ;Για να δούμε "ποιά εγχώρια φυντάνια" και πόσο γρήγορα θα την μιμηθούνε την "κυρία") 
Χάκερ έκλεψε (αλήθεια;) φωτογραφίες Ουκρανής πολιτικού! –

Ναι, αυτή είναι…

 Και το όνομα αυτής της καλλονής είναι Όλγκα Λιούλτσακ (Olga Lyulchak)… Η 30χρονη με προδιαγραφές μοντέλου είναι πολιτικός στην Ουκρανία με το κόμμα του Βιτάλι Κλίτσκο.

Οι φωτογραφίες της κλάπηκαν από το iCloud όπως και άλλων διάσημων και γνωστών γυναικών που έπεσαν θύμα του χάκερ 4Chan. Ωστόσο, στην περίπτωση της Όλγκα δεν υπάρχει ούτε οργή, ούτε θυμός, που οι ψηφοφόροι την είδαν χωρίς τα ρούχα της. Η 30χρονη το αντιμετώπισε ως εξής:

«Δεν ανησυχώ για τις γυμνές φωτογραφίες μου και καμία γυναίκα δεν πρέπει να ανησυχεί. Δεν είναι παρά έργα τέχνης. Ας μην το δαιμονοποιούμε. Ο κόσμος θαυμάζει τα γυμνά πορτρέτα του Βαν Γκογκ και άλλων ζωγράφων. Πρόκειται για κάτι ανάλογο».

Άμα εκείνη το βλέπει ως τέχνη, ως τέχνη θα το δούμε και εμείς…

Απολαύστε τέχνη:πηγή: http://www.tribune.gr/


σχετικά :

Ποιός είν' αυτός ο αψηλός, με το μακρύ το χέρι; Μην είν' μωρέ Πολιτικός;Μην είναι ο Ανδρούτσος; 

Έτσι προφανώς θα "ζητήσει ευλογία" το ερχόμενο Πάσχα πριν κατεβεί στις εκλογές.Ποιά είναι;

Κόμμα απολιτίκ, sex n’ lifestyle στα σκαριά; (Κεντρικό Μότο: Δώστε τα πριβέ πάρτυ της Show Biz και τις μοντέλες στο Λαό)

Η ΠΟΡΝΟΠΟΙΗΣΗ της Γενιάς των '90 και '00! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ισοπεδώνει αξίες και ηθική εθίζοντας παιδιά στο Πορνό !