Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μουσουλμάνος ζητά να κοπεί το καρτούν… «Πέππα το γουρουνάκι»...(απολαύστε μερικά δείγματα...ισλαμικού πολυπολιτισμού...

Μουσουλμάνος ζητά να κοπεί το καρτούν… «Πέππα το γουρουνάκι»

 Μουσουλμάνος ζητά να κοπεί το καρτούν… «Πέππα το γουρουνάκι»

Βρετανός μουσουλμάνος ξεκίνησε εκστρατεία προκειμένου να απαγορευτεί το δημοφιλές καρτούν «Πέππα το γουνάκι» γιατί επηρεάζει με κακό τρόπο το παιδί του!

Όπως υποστηρίζει σε βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, ο μικρός του γιος του είπε ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει… γουρούνι και όχι γιατρός, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί.

Ο Ζάιν Σεΐχ μάλιστα δημιούργησε σελίδα στο Facebook που την ονόμασε «Μουσουλμάνοι κατά της Πέππας», καταφέρνοντας να προσελκύσει πάνω από 3.000 μέλη μέσα σε λίγες ημέρες.

Στην βασική φωτογραφία της σελίδας κυριαρχεί η Πέππα και η… Μέκκα.
peppa pig 2
«Εμείς οι μουσουλμάνοι δεν τρώμε χοιρινό. Είναι πολύ κακό τα παιδιά μας να μεγαλώνουν, βλέποντας τέτοια προγράμματα στην τηλεόραση. Προτείνω να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο καρτούν. Τον Αμπουλάχ τον γατούλη» σημειώνει στο μήνυμά του ο Σεΐχ.


http://www.tribune.gr/