Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαλτάκος για το "νέο κόμμα της Δεξιάς" - Ποιους έχει συναντήσει και γιατί πρέπει να "γεννηθεί"

Image
Ο Τάκης Μπαλτάκος στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Onalert απάντησε για το "νέο κόμμα της Δεξιάς" που θα μπορούσε να δημιουργηθεί . Η ΝΔ έγινε ένα κεντρώο κόμμα είπε και χρειάζεται ένας δεξιός πολιτικός σχηματισμός -μαξιλάρι μεταξύ της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής.
Επιβεβαίωσε τις συναντήσεις του με τους δύο πρωην Α/ΓΕΣ Φράγκο και Ζιαζιά ,χωρίς να αποκαλύψει τι απαντήσεις του έδωσαν. Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε θλιβερό το ενδεχόμενο να αναλάβει την εξουσία,

Δείτε τι είπε για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος.
http://www.onalert.gr/