Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Καλώς τα μας!Τους έθρεψε η Δύση και τώρα παντού βγαίνουν "μιμητές" των "αποκεφαλιστών ανθρωποειδών".Τζιχαντιστές στις Φιλιππίνες απειλούν με αποκεφαλισμό δύο Γερμανούς...πόσο σύντομα και στην Ευρώπη;Στην Ελλάδα;Δύο Γερμανούς υπηκόους  που έχουν πέσει όμηροι στα χέρια ισλαμιστών απειλούν με αποκεφαλισμό τζιχαντιστές της ισλαμοφασιστικής οργάνωσης Abu Sayyaf στις Φιλιππίνες.
Μάλιστα, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE οι ακραίοι ισλαμιστές απειλούν ότι θα σκοτώσουν τον έναν εκ των δύο μέσα σε διάστημα 15 ημερών, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
«To Βερολίνο δεν θα αλλάξει την πολιτική του στο Ιράκ και τη Συρία» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, μετά τη γνωστοποίηση της απαγωγής.

«Η γερμανική κυβέρνηση έχει θέσει σε ισχύ ένα δίκτυο αντιμετώπισης της κρίσης, με στόχο να επιτευχθεί η απελευθέρωσή» τους, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το SITE, οι Φιλιππινέζοι τζιχαντιστές έχουν ζητήσει λύτρα ύψους 4,37 εκατομμυρίων ευρώ και τον τερματισμό της γερμανικής στήριξης στους αμερικανικούς βομβαρδισμούς εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.


http://www.tribune.gr/

Read more: http://www.oparlapipas.com


σχετικά:

Οι (αιματηροί) θεατρινισμοί της ISIS και των «υπεράνω πάσης υποψίας χορηγών/ιδρυτών» της (προκειμένου να προκληθεί/νομιμοποιηθεί η επέμβαση της Δύσης)