«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί λέτε οι τζιχαντιστές τρέμουν τις «αμαζόνες» των Πεσμεργκά; (Σωστά...."αυτά ακριβώς" που κρέμονται στα σκέλια τους...αυτά ακριβώς που θα πάρουν στον "Παράδεισο" αν σκοτωθούν από γυναίκα...)

 Οι εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους θα στερηθούν τον παράδεισο με τις παρθένες αν πέσουν από πυρά γυναικών.

Ούτε οι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές, ούτε ο γαλλικός στρατός αποτελούν τον υπ'αριθμόν ένα μεγαλύτερο φόβο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους
.


Αυτό που τρέμουν περισσότερο από καθετί είναι να χάσουν τη ζωή τους από γυναίκα, καθώς αυτό θα τους στερήσει τον παράδεισο με τις 72 παρθένες που ονειρεύονται.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph οι εξτρεμιστές γνωρίζουν πως η... ανταμοιβή τους για τη θυσία τους θα είναι να πάνε στον παράδεισο όπου θα απολαύσουν τη μεταθανάτιο ζωή δίπλα σε πανέμορφες παρθένες, σύμφωνα με το Κοράνι.

Ωστόσο, αν χάσουν τη ζωή τους από τις «αμαζόνες» των Κούρδων μαχητών Πεσμεργκά, αυτό το όνειρο διαλύεται αμέσως.


Με τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών μαχητών, λοιπόν, οι οποίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά των εξτρεμιστών του ΙΚ, ο κίνδυνος να... χάσουν τον παράδεισο είναι μεγάλος.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Εντ Ρόις, τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους πιστεύουν πως θα πάνε στον παράδεισο αν πέσουν στη μάχη από πυρά ανδρών.


Μάλιστα, υποστήριξε στην New York Post πως οι γυναίκες Πεσμεργκά είναι ικανοποιημένες που εξαιτίας του αγώνα της έχουν σκοτωθεί πολλοί εξτρεμιστές και άλλοι τόσοι έχουν υποχωρήσει.


Στο μεταξύ, ολοένα περισσότερες είναι οι γυναίκες που εντάσσονται στους κόλπους των πολιτοφυλάκων Πεσμεργκά, στο πλευρό του ιρακινού στρατού, όπου εκπαιδεύονται να χειρίζονται όπλα, κάνουν καθημερινή προπόνηση και παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια πριν κατέβουν στη μάχη.


«Τώρα βρίσκομαι στο μέτωπο, αλλά είμαι παντρεμένη και έχω μία κόρη, την οποία άφησα στους γονείς μου για να πολεμήσω κατά των εξτρεμιστών. Είμαι χαρούμενη που κάνω το καθήκον μου ώστε να υπερασπιστώ το Κουρδιστάν», είχε δηλώσει μία από τις «αμαζόνες».


Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις της στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μία 27χρονη δήλωσε πως εκπαιδεύτηκε να κάνει χρήση Καλάσνικοφ για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών της μειονότητας των Γιαζιντίτων στο βόρειο Ιράκ.


Μάλιστα, δήλωσε πως οι τζιχαντιστές φοβούνται τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες στρατιώτες, καθώς «πιστεύουν ότι θα πάνε στην κόλαση αν πεθάνουν στα χέρια γυναικών».


protothema.gr


http://www.apocalypsejohn.com/ 

σχετικά:
 

Συρία: Οι γυναίκες-στρατιώτες από το Κουρδιστάν που τρομάζουν τους ισλαμιστές του ISIS [εικόνες]

Ο “ΠAΡΑΔΕΙΣΟΣ” του Ισλάμ: Ομαδικό ΣΕΞ, Ατελείωτα ΟΡΓΙΑ και αναρίθμητες «Μαυρομάτες Παρθένες» (και "παιδάκια" και "αγοράκια" ασφαλώς) (ΒΙΝΤΕΟ)