«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το Ισλάμ!Τα ισλαμικά σαρκοβόρα ανθρωποειδή της ISIS κόβουν τα στήθη Χριστιανών κοριτσιών και βιάζουν 5άχρονες στο Ιράκ!!!Συνεχίστε να τους υποστηρίζετε μερικοί μερικοί εδώ στην Ελλάδα.Το πιο εξοργιστικό όμως είναι που μια μέρα θ' αναρωτιέστε γιατί θα σας παίρνει κι εσάς ο διάολος μαζί με τους προστατευομένους σας...(το πιάνει κι αυτό το "αντιρατσιστικό έκτρωμά" σας;Με το καλό...Με τον καιρό η "αμφιβολία" και η "αμφισημία" γίνονται βαρετές κι ενοχλητικές. Καιρός είναι κάποια στιγμή "να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα"...προτού είναι αργά...προτού αυτά που γίνονται εκεί κάτω τα δούμε εδώ...)Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Κάποιες φορές χρειάζεται ένας Δαβίδ να νικήσει τον Γολιάθ και στην προκειμένη περίπτωση τον ρόλο αυτό έχουν κάποιες μοναχές που σπάνε τη σιωπή των Media. Μιλώντας για τους διωκόμενους χριστιανούς στην Μέση Ανατολή, η ηγουμένη Olga Yaqob και η αδελφή Hatune Dogan κατήγγειλαν την σιωπηλή στάση των αμερικανικών ειδησεογραφικών δικτύων.

Οι μοναχές μίλησαν με το δίκτυο ενημέρωσης MRC κατά τη διάρκεια της Εναρκτήριας Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον από τις 9-11 Σεπτέμβρη,με θέμα την υπεράσπιση των χριστιανών.Και οι δυο γυναίκες διηγήθηκαν ιστορίες που οι δημοσιογράφοι αγνοούσαν κάνοντας λόγο και για κυνηγημένα χριστιανόπουλα κορίτσια ηλικίας μέχρι και 5 ετών που βιάστηκαν επανειλημμένως από τους ισλαμιστές.

Μια από τις χιλιάδες ιστορίες που είχε να πει η αδελφή Hatune ήταν η εξής:


“Γνώρισα ένα Ιρακινό κοριτσάκι ηλικίας 5 ετών περίπου και ύστερα οι τρομοκράτες την απήγαγαν και ξαναείδα το παιδάκι αυτό όταν ήταν πια 7 χρονών. Μέχρι και σήμερα αρνείται να πει τί της συνέβη όταν ήταν στα χέρια των απαγωγέων της και κανείς δεν γνωρίζει τί υπέστη. Οι δικοί της άνθρωποι πλήρωσαν $30,000 δολάρια στους ισλαμιστές για να την απελευθερώσουν.Τελικά οι απαγωγείς της την άφησαν ελεύθερη με τον όρο να μην μιλήσει ποτέ για το τί έγινε όταν ήταν μαζί τους. Όταν σκέφτομαι αυτό το αθώο πλασματάκι λυπάμαι. Ήταν το νεότερο κορίτσι που γνώρισα“


Η αδελφή Hatune μίλησε και για μια νεαρή χριστιανοπούλα ηλικίας 21 ετών από την Ιορδανία. Οι ισλαμιστές την βίαζαν κάθε μέρα και κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας. Όταν τα λύτρα που μπορούσαν να δώσουν οι δικοί της άνθρωποι για να την απελευθερώσουν δεν τους ικανοποίησαν,τεμάχισαν το πρόσωπο της κοπέλας με διαφορετικούς τρόπους. Η αδελφή ανέφερε και την περίπτωση 280 κοριτσιών που έχει απαγάγει η τρομοκρατική ISIS.


“Τους έκοψαν τα στήθη και άλλες ευαίσθητες περιοχές.Το είδα με τα μάτια μου” τόνισε.”Αυτά είναι γεγονότα και αλήθειες που τα Media αποσιωπούν”.

                   Βίντεο:Η ISIS εκτελεί γυναίκα με στραγγαλισμόhttp://www.noznewz.com/

σχετικά:

Οι (αιματηροί) θεατρινισμοί της ISIS και των «υπεράνω πάσης υποψίας χορηγών/ιδρυτών» της (προκειμένου να προκληθεί/νομιμοποιηθεί η επέμβαση της Δύσης)

Μ. Ανατολή: Το "ρήγμα" της περιοχής και ο "σεισμός" του ISIS - το "χρονικό" γέννησης (και "επικράτησης") του ISIS στη Μ.Ανατολή

Ο “ΠAΡΑΔΕΙΣΟΣ” του Ισλάμ: Ομαδικό ΣΕΞ, Ατελείωτα ΟΡΓΙΑ και αναρίθμητες «Μαυρομάτες Παρθένες» (και "παιδάκια" και "αγοράκια" ασφαλώς) (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εξέλιξη του ανορθόδοξου πολέμου