«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ευκαιρίες καριέρας: Η ισραηλινή Μοσάντ σε ψάχνει (να δουλέψεις για λογαριασμό της) (Πάντα θα υπάρχει κάποιο στοίχημα που υπόσχεται πότε outsider και πότε favori αποδόσεις...πχ αυτός ο τίτλος περί Μοσάντ: κάποιοι κάνουν "πλάκα" ή όντως μέσα από αυτή την "φανταιζί επικοινωνιακή πολιτική" κάποιοι άλλοι "κάπου αποσκοπούν";Για να δούμε:πόσοι μπαμπάδες σήμερα τον καιρό της κρίσης στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να σκέφτονται το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ ως "ιδανική λύση" για τον κανακάρη τους;)

Η ισραηλινή Μοσάντ σε ψάχνει (να δουλέψεις για λογαριασμό της)
H σελίδα της Μοσάντ στο youtube 
Τελ Αβίβ, Ισραήλ
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ισραηλινή Μοσάντ, ωστόσο, η ίδια η Υπηρεσία έρχεται να τα αλλάξει όλα με νέο δικτυακό τόπο και ευκαιρίες καριέρας.
Και αν ακόμα δεν ομιλεί κάποιος εβραϊκά για να καταλάβει, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς οι οδηγίες υπάρχουν σε αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, αραβικά, και περσικά.

«Το Κράτος του Ισραήλ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικές απειλές σε καθημερινή βάση. Πρέπει να συνεχίσουμε στην αναζήτηση των καλύτερων προσώπων για να το στελεχώσουν» αναφέρει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Ταμίρ Πάρντο, διευθυντής της Μοσάντ.

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής της, η Υπηρεσία έφτιαξε και νέα σελίδα στο Youtube.

Πάντως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να εγκριθεί η αίτησή τους.
Newsroom ΔΟΛ