Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ευκαιρίες καριέρας: Η ισραηλινή Μοσάντ σε ψάχνει (να δουλέψεις για λογαριασμό της) (Πάντα θα υπάρχει κάποιο στοίχημα που υπόσχεται πότε outsider και πότε favori αποδόσεις...πχ αυτός ο τίτλος περί Μοσάντ: κάποιοι κάνουν "πλάκα" ή όντως μέσα από αυτή την "φανταιζί επικοινωνιακή πολιτική" κάποιοι άλλοι "κάπου αποσκοπούν";Για να δούμε:πόσοι μπαμπάδες σήμερα τον καιρό της κρίσης στην Ελλάδα έχουν αρχίσει να σκέφτονται το πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ ως "ιδανική λύση" για τον κανακάρη τους;)

Η ισραηλινή Μοσάντ σε ψάχνει (να δουλέψεις για λογαριασμό της)
H σελίδα της Μοσάντ στο youtube 
Τελ Αβίβ, Ισραήλ
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ισραηλινή Μοσάντ, ωστόσο, η ίδια η Υπηρεσία έρχεται να τα αλλάξει όλα με νέο δικτυακό τόπο και ευκαιρίες καριέρας.
Και αν ακόμα δεν ομιλεί κάποιος εβραϊκά για να καταλάβει, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς οι οδηγίες υπάρχουν σε αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, αραβικά, και περσικά.

«Το Κράτος του Ισραήλ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικές απειλές σε καθημερινή βάση. Πρέπει να συνεχίσουμε στην αναζήτηση των καλύτερων προσώπων για να το στελεχώσουν» αναφέρει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Ταμίρ Πάρντο, διευθυντής της Μοσάντ.

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής της, η Υπηρεσία έφτιαξε και νέα σελίδα στο Youtube.

Πάντως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να εγκριθεί η αίτησή τους.
Newsroom ΔΟΛ