Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Τσακίστε τις ΔΟΥ/ΔΗΜΙΟΥΣ και την εγκληματική, θανάσιμη φορολογία στις "Προσφυγές" (3)

Πως Σταματάς την φοροεπιδρομή 

γράφει η Σ.Λυγερού

Όσοι έχουν κάνει καταγγελίες, ή εξώδικα, ή έχουν στείλει απλές επιστολές διαμαρτυρίας, σε ταμεία, εφορίες, δεη, αστυνομία, εισαγγελίες κλπ., μπορεί να μην έχουν δικαιωθεί σε κάποιο δικαστήριο, έχουν όμως σταματήσει τη φοροεπιδρομή.


Γιατί: Αν στο εξώδικο/καταγγελία/επιστολή σου, έχεις δηλώσει προδοσία, παράνομους νόμους, καταπάτηση του Συντάγματος, έκπτωση Δημοκρατίας κλπ., κι ότι ο λόγος που δεν πληρώνεις είναι η άρνηση συμμετοχής σου στον ξεπουλημό, για να σε αναγκάσουν να πληρώσεις πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη ότι δεν έχεις δίκιο!!

Ότι δηλαδή ΔΕΝ πρόκειται για προδοσία, ΔΕΝ γίνεται κανένα ξεπούλημα, ότι ΔΕΝ έχει εκπέσει η Δημοκρατία, ότι ΔΕΝ έχει καταστρατηγηθεί το Σύνταγμα.

Ποιος δικαστικός θα τολμήσει να βγάλει μια τέτοια απόφαση; Αυτοστιγμεί θα γραφτεί στην ιστορία -με μελανά τα χρώματα!!!

Γι’ αυτό δεν εκδικάζουν τις υποθέσεις που αφορούν τους προδότες, αλλά επειδή ακριβώς δεν τις εκδικάζουν δεν μπορούν και να στα πάρουν.