«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Ο πιο πανάρχαιος τρόπος "κέρδους":"η σάρκα"...το "κορμί"...τι; ακόμη δεν κατάλαβες;Πούλα, έστω την εικόνα του κορμιού σου, και αγόρασε κτήματα.Τι;δεν είσαι γυναίκα;Ω, καλά τώρα...μικροπροβλήματα...τι Έλληνας "metrosexual" είσαι;Εδώ θαύμασες την Konchita...ΕΛΑ...σε κοιτάει και η Τρόϊκα...δείξε ότι είσαι σε "ετοιμότητα"...για "οτιδήποτε"...τέλος πάντων...

Αγρότισσες φωτογραφήθηκαν γυμνές για να...αγοράσουν χωράφια (ναι ξέρω, το ξέρατε...απλά, δεν το είχατε "εμπεδώσει"...)

Έναν ανορθόδοξο τρόπο βρήκαν δυο γυναίκες από τη Φλόριντα των Η.Π.Α για να συγκεντρώσουν χρήματα και να αγοράσουν γη καθώς δημιούργησαν ένα σέξι ημερολόγιο στο οποίο φωτογραφίζονται με φρούτα στα επίμαχα σημεία.

Ο λόγος για την Claire Mitchell και την  Danielle Krasniqi οι οποίες αποφάσισαν να γδυθούν για να συγκεντρώσουν χρήματα που θα τους εξασφαλίσει ρευστό που θα χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν χωράφια προς καλλιέργεια.


Οι δύο κυρίες έχουν έξι άτομα στην εταιρία τους και παράγουν ρόκα, λάχανα, μπρόκολα και άλλα ζαρζαβατικά που πουλούν σε τοπικά εστιατόρια και στις λαϊκές αγορές της περιοχής τους.

Όπως αναφέρουν στη Huffington Post το αγρόκτημα τους παρήγαγε μέχρι στιγμής ένα τόνο ντομάτες.

"Στις  περισσότερες φωτογραφίες ήμασταν εντελώς γυμνές. Φωτογραφηθήκαμε στο αγρόκτημα αλλά και σε ένα πολυσύχναστο δρόμο", είπαν, μιλώντας για την πρωτοβουλία τους
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από  τον Jess Drawhorn, έναν εθελοντή στο αγρόκτημα που είναι επαγγελματίας φωτογράφος.