Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

Αυτή ειναι η ηρωίδα δημοσιογράφος που δολοφονήθηκε απο την φασιστική Τουρκία επειδή αποκάλυψε πως "στηρίζει" τους τζιχαντιστές!

Σερενα Σιμ. Λιβανεζα με Αμερικανικό διαβατήριο. Παρα τις προειδοποιήσεις των Τούρκων, η σύγχρονη ηρωίδα κάλυπτε τις μάχες στο Κόμπανι στην πρώτη γραμμή. 

Ηταν η δημοσιογραφος που αποκάλυψε με ντοκουμέντα οτι οι ισλαμοφασιστες έπαιρναν εντολές, στήριξη και εφόδια απο την τουρκια, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί απο τους Τούρκους για κατασκοπεία!!!

48 ώρες μετα την “κατηγορία” δολοφονήθηκε σε σκηνοθετημένο τροχαίο στα συροτουρκικά σύνορα. Ηταν ο μόνος τρόπος να ανακοπεί η δράση της, αφού διεθετε αμερικανικό διαβατήριο και η διαφαινόμενη σύλληψη της θα έδινε μεγαλη δημοσιότητα στις αποκαλύψεις της.
Τα δυτικά, μπουκωμένα απο τουρκικό χρήμα ΜΜ”Ε” δεν ανέφεραν κουβέντα για το γεγονός και τις διώξεις που είχαν προηγηθεί. Οι αποκαλύψεις της όμως εμπόδισαν την προσπάθεια της Τουρκίας να εξοπλίσει μετριοπαθείς ισλαμοφασιστες με δυτικά οπλα και επίσημη έγκριση των ΗΠΑ. 
ΑΘΑΝΑΤΗ.
πηγή  

http://koukfamily.blogspot.gr/