«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Εφιαλτικό σενάριο: Πώς ο Έμπολα θα μεταδίδεται μέσω του αέρα


Στο εφιαλτικό σενάριο να μεταδίδεται ο Έμπολα ακόμα και με τον αέρα, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της αποστολής του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του ιού
.

Ο Anthony Bandury τόνισε ότι το επιτελείο του δίνει μάχη με το χρόνο για να θέσει υπό έλεγχο την επιδημία, για να αποτρέψουν τη μετάλλαξη του ιού που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί.


"Όσο περισσότερο κυκλοφορεί στον ανθρώπινο οργανισμό, στη Δυτική Αφρική, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μεταλλαχθεί", τονίζει στην Telegraph. "Είναι ένα εφιαλτικό σενάριο (σ.σ. να μεταδίδεται ο ιός μέσω του αέρα) και είναι απίθανο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί".

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η διεθνής κοινότητα άργησε να αναλάβει δράση για την επιδημία, αλλά "δεν ήταν αργά" και έτσι οι εργαζόμενοι μπορούν ακόμα να θέσουν υπό έλεγχο τον ιό.

Πηγή: newsit 

http://www.apocalypsejohn.com 

σχετικά:

Το Ισλάμ υστερεί αμυντικά στα «ανοιχτά πολεμικά πεδία». Πόσο απίθανη είναι μια «ασύμμετρη επίθεση επιδημιών» κατά του Βορρά; Πόσο απίθανος είναι ένας εκτεταμένος «Παραδοσιακός Βιολογικός – Χημικός Πόλεμος» από μέρους των φανατικών του; Και όχι μόνον...

Τα κρούσματα του Έμπολα μπορεί ν' αγγίξουν τα 1.4 εκατομμύρια ως τα μέσα Ιανουαρίου '15!!! (και όχι 20,000 που λέγανε...μπορούμε τώρα να κάνουμε "σκοτεινές υποθέσεις" για την Ελλάδα και τα "ασταμάτητα" κύματα των λαθροεισβολέων;)

Τα απόλυτα βιολογικά όπλα και οι έρευνες των Σοβιετικών πάνω στον Έμπολα (άραγε, μετά το '89,τον καιρό του "μαύρου εμπορίου πυρηνικών" να "διακινήθηκαν" και "βιολογικά πακέτα" του Σοβιετικού Οπλοστασίου;Κι αν ναι,οι σημερινές ισλαμικές/τζιχαντιστικές ομάδες τα έχουν;) 

Τι κάνει ο Έμπολα στο ανθρώπινο σώμα - Η στρατηγική ενός δολοφόνου 

EBOLA: Το απόλυτο βιολογικό όπλο - "τεχνητοί ιοί"... 

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,του Γ.Στάμκου