«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

2014:Ο 1ος γάμος "ανθρώπου με ζώο" είναι γεγονός. Γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία δημιουργεί δεδικασμένο (ονομάστηκε "σπισισμός" ως "μετεξέλιξη του ρατσισμού".Άντε ρε "προοδευτικάρες", εντάξτε το κι αυτό στον "αντιρατσιστικό".Οι Δικαστές βλέπουν τώρα τι "πόρτα τρελοκομείου" επέτρεψαν ν' ανοίξει μ' αυτό το νόμο;)


Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε
γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Copenhagen Express.


Η Milanja Broskvit, δικηγόρος στο επάγγελμα, επικεντρώθηκε σε ένα νομικό κενό στους ευέλικτους νόμους της χώρας που αφορούν το sex.

Eπικαλέστηκε ότι η ίδια και ο «σύζυγός της»  Thorgen, ήταν τα θύματα του σπισισμού, μιας προκατάληψης παρόμοιας με το ρατσισμό ή το σεξισμό.

Το βασικό επιχείρημα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν ότι η ένταξη των ειδών δεν έχει «ηθική σημασία».

«Οι διαφορές μεταξύ των ειδών μας, δεν μας καθιστούν εγγενώς διαφορετικούς.

Η αντιμετώπιση των ατόμων στηρίζεται στην ιδιότητα του μέλους της ομάδας και όχι σε ηθικά άσχετες φυσικές διαφορές».

«Όταν η ζωοφιλία και η κτηνοβασία έχουν νομιμοποιηθεί σε μια χώρα, ανοίγει η πόρτα σε όλα τα είδη των παρανοήσεων σχετικά με το νομικό καθεστώς των ζώων σε σχέση με τους ανθρώπους υπό τους οποίους οι νομικές αρχές έχουν μικρό ή καθόλου έλεγχο», εξηγεί ο παγκοσμίου φήμης ειδικός και νομικός σύμβουλος, James Cudwell.

«Η Δανία κατέστη η πρώτη χώρα που αναγνώρισε ως νόμιμο το γάμο ανθρώπων-ζώων, μια θέση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα παρόμοια σωματεία στη χώρα», παραδέχεται ο Dan Jorgensen Υπουργός γεωργίας της Δανίας.

«Η χώρα μας έχει γίνει ένα hot-spot για  τουρίστες που επιδιώκουν την κτηνοβασία τα τελευταία χρόνια και έχει δει αύξηση σε οίκους ανοχής με ζώα, ενώ η κτηνοβασία απαγορεύεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Πόσο καιρό θα μπορούμε να επιτρέπουμε να αμαυρώνει τη διεθνή φήμη μας; » ρώτησε το Κοινοβούλιο.