Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ISIS -Ο χορός των τεράτων-Αυτοί είμαστε!


ISIS- Ο χορός των τεράτων Αυτοί είμαστε! 62 λεπτά απόλυτου τρόμου σε καθηλώνει!Ενα τρομακτικό βίντεο της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης που σκορπά τον τρόμο στο περασμά της..


Το βίντεο σε καθηλώνει πραγματικά.Επιθέσεις αυτοκτονίας,επιθέσεις σε σπίτια και αποκεφαλισμοί σαν τα αρνια στις κρεβατοκάμαρες των μελλοθανάτων.


Ελευθεροι σκοπευτές την ώρα που αποτελειώνουν ανυποψίαστους Ιρακινούς στρατιώτες,αλλά και πολίτες οι οποίοι προχωρούν αμέριμνοι...

Ενα βίντεο τραβηγμένο απο αυτούς τους ίδιους.

Ο σκηνοθέτης πρέπει να εχει αιμοβόρα ένστικτα αφου η αγριότητα οι σφαγές ο εξευτελισμός αλλα και ο τρόμος,η ικεσία το κλαμα εναλάσσονται αφήνοντας αυτόν που το βλέπει με ..κομμένη την ανάσα...


ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ...


http://www.epixirimatias.gr/