Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό πάει να πει:"εκμεταλλεύσου επικοινωνιακά τη συγκυρία για ν' ανέβεις στάθμη"...Ρε θα τρελλαθούμε τελείως;Ποιός πάει να μετατρέψει μια ανύπαρκτη μοντελογλάστρα της πολιτικής σε ηρωΐδα;Ποιός είναι πίσω απ' αυτές τις (δήθεν) επιθέσεις προς Μοντέλες τύπου Ελ. Ράπτη;Ώρα είναι να επιτεθούνε οι "μισθωμένοι κουκουλοφόροι" και στην Καϊλή μετά...Και να μην πάρουμε με την σειρά τις "γλαστροειδείς μνημονιακές μοντέλες" τώρα...

Παρέμβαση υπέρ Ρωμανού


Απειλητικά συνθήματα στο γραφείο της Έλενας ΡάπτηΟμάδα περίπου 30 ατόμων συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Έλενας Ράπτη στη Θεσσαλονίκη  και έγραψαν απειλητικά συνθήματα στους τοίχους ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.
Intime

Όπως μετέδωσε το Vorial.gr, το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα μάλιστα με το Seleo.gr, οι νεαροί επιχείρησαν να καταλάβουν το γραφείο της βουλευτή, το οποίο είχε γίνει στόχος επίθεσης με μπογιές τον περασμένο Ιούλιο.


«Η Ράπτη έχει όνομα, οδό και αριθμό, αλληλεγγύη στο Ν.Ρωμανό» και «Ράπτη θα σε κάψουμε» ήταν δύο από τα συνθήματα που γράφτηκαν στους τοίχους.
http://news.in.gr/ 

σχετικά:

Ποιός είν' αυτός ο αψηλός, με το μακρύ το χέρι; Μην είν' μωρέ Πολιτικός;Μην είναι ο Ανδρούτσος; 


Έτσι προφανώς θα "ζητήσει ευλογία" το ερχόμενο Πάσχα πριν κατεβεί στις εκλογές.Ποιά είναι;Κόμμα απολιτίκ, sex n’ lifestyle στα σκαριά; (Κεντρικό Μότο: Δώστε τα πριβέ πάρτυ της Show Biz και τις μοντέλες στο Λαό)Η ΠΟΡΝΟΠΟΙΗΣΗ της Γενιάς των '90 και '00! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ισοπεδώνει αξίες και ηθική εθίζοντας παιδιά στο Πορνό !

Πώς θα αναγνωρίσετε μια «αυτοκαταστροφική, ηττοπαθή, αυτοκτονική κοινωνία»;...Απλό...Ψάχνετε για μια "Νυμφομανή Κοινωνία"...