Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Παλιό SEO εναντίον Σύγχρονου SEO [Infographic]

η εξέλιξη του seo

Από τα πρώτα βήματα του SEO σχεδόν 20 χρόνια πριν μέχρι το 2015 και το σύγχρονο SEO έχουν αλλάξει πολλά και είναι σίγουρο ότι οι παλιές τεχνικές δεν έχουν πλέον θετικά αποτελέσματα.

Το Quick Sprout έφτιαξε ένα infographic που αναφέρει συνοπτικά ποιες τακτικές ήταν χρήσιμες στο seo πριν λίγα χρόνια σε σχέση με τις τακτικές που είναι αποτελεσματικές τώρα.


Ο βασικός άξονας της εξέλιξης του SEO είναι η ποιότητα των αποτελεσμάτων και βάσει της ποιότητας αυτής ορίζεται σε ένα μεγάλο βαθμό η κατάταξη στα αποτελέσματα.


Η εποχή που χαμηλής ποιότητας σελίδες μπορούσαν να “ξεγελάσουν” τον αλγόριθμο της Google έχει περάσει και πλέον απόλυτη προτεραιότητα είναι ο τελικός χρήστης. Το περιεχόμενο πρέπει να είναι γραμμένο για αυτόν και όχι για το Google.


Δείτε στο infographic μερικά βασικές διαφορές του παλιού με το νέο SEO.Οι διαφορές των ενεργειών seo τότε και τώραhttp://www.smokypixel.gr