Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Ευκαιρία Καριέρας στη Βρετανία:σπουδές και εξασφαλισμένη καλοπληρωμένη εργασία σε ευχάριστο περιβάλλον (πορνεία)...


Βρετανία: χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες στην πορνεία για τα προς το ζην!

Σχεδόν το ένα τέταρτο (!!!) της φοιτητικής κοινότητας της Βρετανίας - περίπου 100.000 φοιτητές - δουλεύουν στη βιομηχανία του σεξ για να καλύψουν τα προς το ζην σύμφωνα με νέα έρευνα.


Όπως αποκαλύπτει έρευνα του Πανεπιστημίου Σουόνσι της Ουαλίας, η έλλειψη χρημάτων και κατά συνέπεια η αδυναμία των φοιτητών να ανταποκριθούν στα υπέρογκα δίδακτρα είναι ο βασικότερος λόγος που τους οδηγεί στην πορνεία, το τηλεφωνικό σεξ, τον αισθησιακό χορό ή άλλες παρόμοιες απασχολήσεις.


Και αν είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξης του 22% το έχει μόνο σκεφτεί, είναι συγκλονιστικό ότι περίπου ένας στους 20 Βρετανούς φοιτητές έχουν προχωρήσει στην πράξη, με τους άνδρες μάλιστα να κατέχουν αναλογικά την πρωτοκαθεδρία.

Όσον αφορά τα κίνητρα των φοιτητών, από τα αποτελέσματα της έρευνας προκύπτει ότι το 39% στρέφεται στο «εύκολο» χρήμα για να μειώσει τα έξοδά του, ένα 64% για να «χρηματοδοτήσει το lifestyle του», το 56% για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες και το 45% προκειμένου να μη βρεθεί στη θέση να χρωστάει.

Υπάρχει ωστόσο και ένα επίσης μεγάλο ποσοστό, το οποίο δήλωσε ότι κίνητρο για να εργαστεί στη βιομηχανία του σεξ υπήρξε είτε η περιέργεια (54%) είτε η σεξουαλική ευχαρίστηση (44%).

http://iatros4u.gr