Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Είτε αλήθεια είτε ψέμμα, η Β.Κορέα δείχνει έναν σύγχρονο τρόπο να γίνει μια μικρή χώρα "στρατιωτική υπερδύναμη"...κι αυτός δεν είναι μόνον τα πυρηνικά όπλα...


Υπερδύναμη η Βόρεια Κορέα - Έχει στρατό από 6.000 χάκερ - Μπορεί να σκορπίσει τον θάνατο (πλήττοντας κρίσιμες υποδομές, πχ ύδρευση, υγεία, κυκλοφοριακά δίκτυα, ραντάρ-αεράμυνα, κλπ κλπ)

Βορειοκορεάτης αποστάτης προειδοποιεί την Δύση, με συνέντευξή του στο BBC, ότι η Βόρεια Κορέα έχει γίνει υπερδύναμη στον ηλεκτρονικό πόλεμο, έχοντας αναπτύξει στρατό από 6.000 χάκερς.Ο Βορειοκορεάτης καθηγητής Kim Heung-Kwang, ο οποίος δίδασκε για 20 χρόνια σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Κορέας αλλά αποστάτησε στην Δύση το 2004, τονίζει ότι πάνω από το 20% των στρατιωτικών δαπανών της Βόρειας Κορέας κατευθύνεται στο "Γραφείο 121", που πιστεύεται πως είναι η στρατιωτική μονάδα της χώρας η οποία ασχολείται με τον ηλεκτρονικό πόλεμο και το hacking.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Kim, οι δυνατότητες των χάκερ της Βόρειας Κορέας είναι τέτοιες που επιτρέπουν στην χώρα να κάνει κυβερνοεπιθέσεις σε πόλεις εχθρικών σε αυτήν χωρών, καταστρέφοντας τες και προκαλώντας χιλιάδες θανάτους πολιτών.

Ο αποστάτης καθηγητής υποστηρίζει ότι η Βόρεια Κορέα αναπτύσσει δικό της κακόβουλο λογισμικό, με ίδια χαρακτηριστικά όπως το θρυλικό Stuxnet των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιούργησαν οι ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Ισραήλ, ώστε να επιτεθούν στους σέρβερ του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν. Το πρόγραμμα σταμάτησε πριν γίνουν θανατηφόρες επιθέσεις αλλά, σύμφωνα με τον Business Insider, η Βόρεια Κορέα πιθανά να μην σταματήσει.

Την ίδια ώρα, πιστεύεται η Βόρεια Κορέα ευθύνεται την κυβερνοεπίθεση στους σέρβερ της Sony, όπου κλάπηκαν εκατομμύρια φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και εκατοντάδες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές διάσημων.

Πάντως είναι δύσκολο να επαληθεύσει κανείς την εγκυρότητα των αποκαλύψεων περί του στρατού από χάκερ της Βόρειας Κορέας, αφού έχουν γίνει από αποστάτες.

http://www.newmoney.gr