«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Να πως η ΕΕ κατέστρεψε την Ελληνική αγροτική/κτηνοτροφική (και όχι μόνον) παραγωγή...(θ' ακολουθήσουν κι "άλλα τέτοια" τις επόμενες μέρες) ..όπως πχ με τη ζάχαρη) - το χειρότερο; Κάποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ πουλημένοι έλληνες (;) πολιτικοί ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ τέτοια καταστροφικά μέτρα!!!(Αλλά "κάποιοι" φρόντισαν και γι'αυτό με κάτι ρυθμίσεις περί "ευθύνης υπουργών" - σε καιρούς "εκτάκτου ανάγκης" όμως που "τα πάντα ανατρέπονται"; Τι "θα συμβεί" άραγε εκείνες τις "Σκοτεινές Ημέρες"; Όσο κι αν σήμερα τους προστατεύει η Πολιτεία, η Δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με όλη την αντιπολίτευση)


ΒΟΜΒΑ: Έτσι κατέστρεψαν την Ελλάδα...


Ένα έγγραφο από το μακρινό 1996 το οποίο είχε φέρει στο φως η εφημερίδα "Μακεδονία" μας δείχνει πως το ελληνικό κράτος απαγόρευε σε κτηνοτρόφους να... παράγουν!


 Συγκεκριμένα επιβλήθηκε πρόστιμο 5 δισ. δραχμών επειδή οι κτηνοτρόφοι ξεπέρασαν την ποσόστωση παραγωγής αγελαδινού γάλακτος κατά 60.000 περίπου τόνους.

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εκεί. Την προηγούμενη χρονιά είχαμε πάλι υπέρβαση του ορίου ποσόστωσης αυτή τη φορά κατά 14.000 τόνους με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να πληρώσουν πρόστιμο 1,2 δισ. δραχμών. Όλα αυτά για υπερπαραγωγή!

Τέλος το άρθρο αναφέρει ότι το όριο παραγωγής αγελαδινού γάλακτος ανερχόταν αυστηρά στους 625.000 τόνους και σε περίπτωση υπέρβασης επιβάλλονταν πρόστιμα. Μια προδοτική τακτική η οποία μας στέρησε πολύτιμα έσοδα τα οποία τόσο πολύ χρειάζοταν η Ελλάδα όπως αποδείχθηκε...σχετικά:

Θα πάω στο χωριό μου...(ναι, ε;)

Μύθοι και πραγματικότητα περί "παραγωγικής ανεπάρκειας" στην Ελλάδα (1)

Μύθοι και πραγματικότητα περί "παραγωγικής ανεπάρκειας" στην Ελλάδα (2)

Μύθοι και πραγματικότητα περί "παραγωγικής ανεπάρκειας" στην Ελλάδα (3)
Για ποια ελληνική αγροτική παραγωγή μιλάμε;

Ιδού πως οι "βόρειοι (δήθεν) φίλοι" της ΕΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την αγροκτηνοτροφική παραγωγή της Ελλάδας (μέσω των εγκληματικών ΚΑΠ και βεβαίως ελλήνων (;) προδοτών πολιτικών που τα ΔΕΧΤΗΚΑΝ!!!) (πχ μας απαγορεύουν να παράγουμε πάνω από το 30% του γάλακτος που καταναλώνει η χώρα!Αλλιώς ΠΡΟΣΤΙΜΟ!Αυτό δεν είναι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ "κύριοι" Πολιτικοί;Γιατί διαμαρτύρεστε λοιπόν όταν σας λένε ΠΡΟΔΟΤΕΣ κι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;;;Η έξοδος από την ΕΕ επιβάλλεται λοιπόν ως θέμα ζωής και θανάτου!!! ) VIDEO

Γράμμα ενός αφελή πλην θυμωμένου Έλληνα στον Οδυσσέα Ελύτη