Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Εδώ τα καλά "Συριακά Διαβατήρια"...πάρτε κόσμε....(κατά τ' άλλα, όλοι αυτοί είναι "Σύριοι Πρόσφυγες"...βρε άι σιχτίρ πια...θα πληρώσουμε την ηλιθιότητα μερικών μερικών με αίμα στο τέλος...μα τόσο δύσκολο πια είναι να το δουν όπως είναι;ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ είναι...deal with this....ΟΛΟΙ...ντόπιοι υπάλληλοι και βρυξελλιώτικα αφεντικά)


Αγοράζουν πλαστά συριακά διαβατήρια ………….για παροχή ασύλουO Fabrice Leggen, επιχειρησιακός Διευθυντής της Frontex εξήγησε εδώ και κάποιες ημέρες πως οι υπηρεσίες έχουν λάβει γνώση ότι πλαστά συριακά διαβατήρια πωλούνται στην Τουρκία στους μετανάστες που κινούνται προς Ευρώπη.
Μετανάστες που προέρχονται από Μέση Ανατολή ή Β Αφρική και που μιλούν την αραβική αγοράζουν έτσι το μαγικό χαρτάκι για την εξασφάλιση ασύλου αφού θ΄αναγνωριστούν ως πρόσφυγες.
Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αστυνομικές αρχές πιστοποιούν αυτήν την διακίνηση των πλαστών συριακών διαβατηρίων. Ένα μέρος καθόλου ευκαταφρόνητο του μεταναστευτικού μαζικού κύματος που παρατηρείται αυτήν την περίοδο είναι μετανάστες οικονομικοί που αναζητούν μια καλύτερη τύχη στη Δύση χρησιμοποιώντας το πλαίσιο του πολέμου της Συρίας ως «διαβατήριο».

Απ΄ότι φαίνεται τα πλαστά συριακά διαβατήρια δεν πωλούνται πλέον μόνο στην Τουρκία αλλά και στην γηραιά ήπειρο.Οι υπάλληλοι των γερμανικών τελωνείων κατάσχεσαν δέματα που περιείχαν πλαστά συριακά διαβατήρια που προορίζονταν να πουληθούν παρανόμως στους αιτούντες άσυλο. (5.9.2015 medias-presse)
Υπάρχουν ωστόσο κι αυτοί που μένουν όπως ένας νεαρός 29χρονος σύριος που σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στην πόλη του κάπου στη Συρία και είναι 6 χρόνια φαντάρος και πολεμάει τους κάθε είδους εισβολείς.

Το σπίτι του καταστράφηκε δεν έχει προσωπική οικογένεια κι όμως είναι εκεί στην γραμμή του πυρός θυσιάζοντας μόρφωση σπουδές καριέρα προσωπική ζωή…….