Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Κι όμως άρχισε ήδη να συμβαίνει...Πόλη του Michigan έγινε ο πρώτος δήμος στην ιστορία των ΗΠΑ που θα ελέγχεται από ισλαμιστές το δημοτικό συμβούλιο
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ... - ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


του Γιάννη Πετρίδη

Ο ισλαμισμός δεν επελαύνει μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις ΗΠΑ: Μια πόλη κοντά στο Detroit έγραψε ιστορία, καθώς εξέλεξε για πρώτη φορά μουσουλμανική πλειοψηφία σε δημοτικό συμβούλιο στις ΗΠΑ.

Η πόλη Hamtramck, μια μακροχρόνια καθολική περιοχή, έχει αλλάξει δημογραφικά εδώ και δεκαετίες και οι εκλογές συμβόλισαν ακριβώς αυτή την αλλαγή.


Οι πρώτοι τρεις σε ψήφους ήταν μουσουλμάνοι και μάλιστα οι δύο ήταν ιμάμηδες - ο Anam Miah και ο Abu Musa - και ο τρίτος, ο νεοφερμένος Saad Almasmari, είχε τους περισσότερους ψήφους απ' όλους στις εκλογές.

Ο Saad Almasmari είναι ένας 28χρονος φοιτητής, ο οποίος πήγε στις ΗΠΑ το 2009 και έγινε αμερικανός πολίτης δύο χρόνια αργότερα (2011).

Ο επικεφαλής της κοινότητας Bill Meyer είπε ότι "η πόλη Hamtramck έγραψε ιστορία". "Υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ των υποψηφίων, με τους τρεις μουσουλμάνους νικητές να κερδίζουν πάνω από 1.000 ψήφους ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι συγκέντρωσαν λιγότερους από 700 ψήφους ο καθένας".

Οι μουσουλμάνοι, 14 χρόνια μετά την τραγωδία στους Δίδυμους Πύργους, αποτελούν πλέον μια υπολογίσιμη θρησκευτική μειονότητα στις ΗΠΑ και ο πληθυσμός των Αμερικανών που ασπάζονται το Ισλαμ, κάθε χρόνο τριπλασιάζεται.

Τπολογίζεται ότι κράτη όπως το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δαπανούν ετησίως πάνω από 2 δισ. δολάρια για να κάνουν ελκυστική την μουσουλμανική θρησκεία στις ΗΠΑ με διάφορους τρόπους.