Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

"Η ΕΕ πρέπει να ετοιμάζεται για χτύπημα με βιολογικά-χημικά όπλα"! Έκθεση Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (όταν κάποιοι φωνάζαμε γι' αυτό πολύ καιρό πριν, θεωρούμασταν "υπερβολικοί"...)


Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη μέλη της πρέπει να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο μιας χημικής ή βιολογικής επίθεσης στο έδαφός τους από την Daesh, επίσης γνωστή ως τρομοκρατική οργάνωση, Ισλαμικό Κράτος , σύμφωνα με μια αναλυτική έκθεση που εκπονήθηκε για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο .

Η τρομοκρατική οργάνωση, Daesh (επίσης γνωστή ως ISIL), "μπορεί να σχεδιάζει ι να χρησιμοποιήσει διεθνώς απαγορευμένα όπλα μαζικής καταστροφής σε μελλοντικές επιθέσεις», σύμφωνα με το έγγραφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που συντάχθηκε από τον πολιτικό αναλυτή της Beatrix Immenkamp στον απόηχο των επιθέσεων του περασμένου μήνα στο Παρίσι.


Οι εξτρεμιστές έχουν προσλάβει μια στρατιά από επιστήμονες ,έχουν ήδη λαθραία χημικά και βιολογικά όπλα και η επίθεση θα μπορούσε να γίνει με μια πυρηνική βόμβα, βιολογικά ή χημικά όπλα, προειδοποιεί η έκθεση.

Υπάρχουν 150 περιπτώσεις πυρηνικών ή ραδιολογικών διακίνησεων που έχουν αναφερθεί σε ετήσια βάση. Τέτοια υλικά έχουν περάσει απαρατήρητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μηνιαίες εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών και της Ιντερπόλ δείχνουν πολυάριθμα παραδείγματα των προσπαθειών για την απόκτηση, τη λαθραία μεταφορά ή χρήση υλικών που έχουν σχέση με χημικά και βιολογικά όπλα.

Υπηρεσίες πληροφοριών έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι οι τρομοκράτες έχουν γνώσεις από ραδιολογία και πυρηνική φυσική.

«Η Daesh έχει προσλάβει και συνεχίζει να προσλαμβάνει εκατοντάδες ξένους μαχητές, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων με πτυχία στη φυσική, τη χημεία, και τους υπολογιστές. Ειδικοί πιστεύουν ότι έχουν την ικανότητα να παράγουν θανατηφόρα όπλα από τις πρώτες ύλες», αναφέρεται στο έγγραφο.
Η έκθεση προειδοποιεί ότι υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος ότι οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σαρίν, ρικίνη ή άνθρακα.


Από τις αρχές Οκτωβρίου 2015, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Άγκυρα, την χερσόνησο του Σινά, τη Βηρυτό, την Τύνιδα και το Παρίσι, για την οποία η Daesh έχει αναλάβει την ευθύνη, έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 500 άτομα. Αμέσως μετά την πρόσφατη επίθεση στο Παρίσι, η τρομοκρατική ομάδα της Τζιχάντ απείλησε περαιτέρω επιθέσεις στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Η Daesh έχει ορκιστεί ότι στο μέλλον οι ενέργειές της θα είναι πιο θανατηφόρες και ακόμη πιο συγκλονιστικές. Αυτό ώθησε τους ειδικούς να προειδοποιούν ότι η ομάδα μπορεί να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει διεθνώς απαγορευμένα όπλα μαζικής καταστροφής σε μελλοντικές επιθέσεις.
Η Daesh θεωρείται μία από τις πιο σοβαρές απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια. Μέσα σε τρία χρόνια, οι τρομοκράτες έχουν κατασχέσει μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας. Έχουν επίσης προσπασει να εδραιώσουν την παρουσία τους στη Βόρεια Αφρική, ιδιαίτερα στη Λιβύη.

ΠΗΓΗ: sputniknews.com


σχετικά:

Το Ισλάμ υστερεί αμυντικά στα «ανοιχτά πολεμικά πεδία». Πόσο απίθανη είναι μια «ασύμμετρη επίθεση επιδημιών» κατά του Βορρά; Πόσο απίθανος είναι ένας εκτεταμένος «Παραδοσιακός Βιολογικός – Χημικός Πόλεμος» από μέρους των φανατικών του; Και όχι μόνον...

Το «ιερό δισκοπότηρο» της βιοτρομοκρατίας...Ο άγνωστος (φονικός) μολυσματικός παράγοντας «Χ» και η ύπουλη «βιο-επίθεση»....

Το φάντασμα της «Βιοτρομοκρατίας» πάνω από την Ρωσία , τα Βαλκάνια και την Ευρώπη

Βιοτρομοκρατία:μπορείς μ' ένα "αφανές παράσιτο" να προκαλέσεις καρκίνο στο "θύμα - στόχο" χωρίς να υποψιαστεί κανείς τίποτα για τον "επιτιθέμενο ένοχο";