«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

"Είμαι Ελληνίδα αλλά μουσουλμάνα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό των Τούρκων" (πειστήκατε τώρα μερικοί μερικοί; Ο ισλαμιστής υπακούει ΜΟΝΟΝ σε ΙΣΛΑΜΙΚΗ σημαία...είναι γεννημένος προδότης για την μη ισλαμική χώρα που έχει την ατυχία να τον φιλοξενεί κι ακόμη χειρότερα να τον έχει πολιτογραφημένο μέλος της...δεν εντάσσονται, δεν προσαρμόζονται, δεν ομογενοποιούνται, αρνούνται πεισματικά την συνοχή με την υπόλοιπη χριστιανική κοινωνία...και η κατάληξη μαζί τους ήταν και είναι πάντα μια...πόλεμος...)


Θαυμάστε μια "Ελληνίδα Πολίτη" έτοιμη (κατά ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ) να σταθεί ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ στο πλευρό του Νο1 εχθρού της Ελλάδας: την Τουρκία
Η Έφη Καραγιαννίδου η οποία ήταν διευθύντρια της ΕΑΣ δήλωσε στο διαδίκτυο ότι είναι μουσουλμάνα από την Ελλάδα αλλά πάντα θα υποστηρίζει τους Τούρκους και σε ότι χρειαστούν θα είναι στο πλευρό τους.
Η Ελληνίδα μουσουλμάνα έχει εδώ και πολύ καιρό που προσπαθεί να πάρει την άδεια από την Ελληνική κυβέρνηση για την κατασκευή τζαμιών στην Καστοριά.

Ακόμα είπε σε δήλωση της στην εφημερίδα sabah ότι μαζί με τον Δήμαρχο Καστοριάς αλλά και τον Περιφεριάρχη Δυτικής Μακεδονίας πήγαν να μιλήσουν αλλά και να ζητήσουν την άδεια για τις κατασκευές τζαμιών.
Όμως ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας είπε πως η επίσκεψη που έκαναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ήταν για την κατασκευή μεντρεσέ και όχι τζαμιά.
Η Έφη Καραγιαννίδου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα ότι:
«Πέρυσι τον Απρίλιο, ήρθαμε στην Κωνσταντινούπολη με τον δήμαρχο της Καστοριάς και τον κυβερνήτη της Δυτικής Μακεδονίας. 

Πήγαμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης για να πάρουμε άδεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 

Η επίσκεψή μας αυτή έγινε λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαμε με τον Αρχιεπίσκοπο στην Ελλάδα ο οποίος διαφωνεί με το εν λόγω project. 

Ο Βαρθολομαίος μας έδωσε την άδεια. Τώρα περιμένουμε την άδεια από την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εξωτερικών της».

http://voicenews.gr