Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Η Ελλάδα θ' αναγνωρίσει άμεσα Παλαιστινιακό Κράτος - δεν μας φτάνουν δηλ. τόσα ισλαμικά κράτη γύρω μας; Θέλουμε ένα ακόμη; Τώρα που χρειαζόμαστε συμμάχους ενάντια στην ισλαμική εισβολή και στην Τουρκία, διαλύετε τη συμμαχία με το Ισραήλ; Έχετε τρελαθεί τελείως εκεί στην κυβέρνηση;;;


Ομόφωνα εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής η εισήγηση κειμένου ειδικής απόφασης προς την κυβέρνηση για την αναγνώριση Παλαιστινιακού Κράτους καθώς και της βοήθειας για την επανεκκίνηση των διαδικασιών επίλυσης του Παλαιστινιακού προβλήματος και της ειρήνευσης στην περιοχή. 

Το ομόφωνα αποδεκτό κείμενο θα αναγνωστεί στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων σε ειδική ημερήσιας διάταξης συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου. 

Στην συνεδρίαση αυτή, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα αναγνώσει στην Ολομέλεια το ομόφωνο κείμενο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων. 

Στη συνέχεια σε ειδική συνεδρίαση που θα ακολουθήσει στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής ο Νίκος Βούτσης θα παραδώσει το ομόφωνο κείμενο στον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής εκ μέρους της Εθνικής Αντιπροσωπείας.