«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Η Ελλάδα θ' αναγνωρίσει άμεσα Παλαιστινιακό Κράτος - δεν μας φτάνουν δηλ. τόσα ισλαμικά κράτη γύρω μας; Θέλουμε ένα ακόμη; Τώρα που χρειαζόμαστε συμμάχους ενάντια στην ισλαμική εισβολή και στην Τουρκία, διαλύετε τη συμμαχία με το Ισραήλ; Έχετε τρελαθεί τελείως εκεί στην κυβέρνηση;;;


Ομόφωνα εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής η εισήγηση κειμένου ειδικής απόφασης προς την κυβέρνηση για την αναγνώριση Παλαιστινιακού Κράτους καθώς και της βοήθειας για την επανεκκίνηση των διαδικασιών επίλυσης του Παλαιστινιακού προβλήματος και της ειρήνευσης στην περιοχή. 

Το ομόφωνα αποδεκτό κείμενο θα αναγνωστεί στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων σε ειδική ημερήσιας διάταξης συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου. 

Στην συνεδρίαση αυτή, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα αναγνώσει στην Ολομέλεια το ομόφωνο κείμενο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων. 

Στη συνέχεια σε ειδική συνεδρίαση που θα ακολουθήσει στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής ο Νίκος Βούτσης θα παραδώσει το ομόφωνο κείμενο στον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής εκ μέρους της Εθνικής Αντιπροσωπείας.