Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

John McAfee: Ο διαδικτυακός πόλεμος με το ISIS θα είναι πιο καταστροφικός από ένα πυρηνικό πόλεμο (Video)


Κάθε υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να καταστρέψει το Ισλαμικό Κράτος, ωστόσο ο Τζον ΜακΆφι είναι ο μοναδικός που προέβλεψε έναν πόλεμο με διαδικτυακές επιθέσεις, χωρίς τα συμβατικά όπλα.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν εχθρό, ο οποίος είναι πολύ πιο έξυπνος» δήλωσε ο ΜακΆφι στο RT.

Για να νικηθούν οι τζιχαντιστές, η Αμερική πρέπει να αντιμετωπίσει τον «διαδικτυακό της αναλφαβητισμό» και άλλα προβλήματα πριν εμπλακεί στον επόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο, έναν διαδικτυακό πόλεμο, υποστηρίζει ο ιδρυτής του anti-virus McAfee.

Στη συνέχεια, προσθέτει: 

«Είναι βασικά η προπαγανδιστική εφαρμογή του ISIS που τρέχει σε συσκευές με Android λογισμικό. Καταφέραμε να πάρουμε ένα αντίγραφο αυτής της εφαρμογής. 

Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί το ISIS την διανέμει κρυφά μέσω συνημμένων e-mail και μηνυμάτων, ζητώντας από τους ακόλουθούς του να το διαδώσουν με παρόμοιο τρόπο».

«Ανακαλύψαμε ότι η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν επιθέσεις σε ολόκληρο το Διαδίκτυο» συμπλήρωσε ο ΜακΆφι, αναφερόμενος στις DDoS επιθέσεις που μπορούν να απενεργοποιήσουν ή να κυριαρχήσουν ψηφιακά δίκτυα, ενώ πρόσθεσε: 

«Για παράδειγμα, πιστεύουμε ότι αυτή ήταν η εφαρμογή που επιχείρησε να ρίξει τους διακομιστές του διαδικτύου την προηγούμενη εβδομάδα, μια μαζική επίθεση άνευ προηγουμένου, που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν»

(https://www.youtube.com/watch?v=-TMKL5zDu8I)