Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

John McAfee: Ο διαδικτυακός πόλεμος με το ISIS θα είναι πιο καταστροφικός από ένα πυρηνικό πόλεμο (Video)


Κάθε υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να καταστρέψει το Ισλαμικό Κράτος, ωστόσο ο Τζον ΜακΆφι είναι ο μοναδικός που προέβλεψε έναν πόλεμο με διαδικτυακές επιθέσεις, χωρίς τα συμβατικά όπλα.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν εχθρό, ο οποίος είναι πολύ πιο έξυπνος» δήλωσε ο ΜακΆφι στο RT.

Για να νικηθούν οι τζιχαντιστές, η Αμερική πρέπει να αντιμετωπίσει τον «διαδικτυακό της αναλφαβητισμό» και άλλα προβλήματα πριν εμπλακεί στον επόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο, έναν διαδικτυακό πόλεμο, υποστηρίζει ο ιδρυτής του anti-virus McAfee.

Στη συνέχεια, προσθέτει: 

«Είναι βασικά η προπαγανδιστική εφαρμογή του ISIS που τρέχει σε συσκευές με Android λογισμικό. Καταφέραμε να πάρουμε ένα αντίγραφο αυτής της εφαρμογής. 

Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί το ISIS την διανέμει κρυφά μέσω συνημμένων e-mail και μηνυμάτων, ζητώντας από τους ακόλουθούς του να το διαδώσουν με παρόμοιο τρόπο».

«Ανακαλύψαμε ότι η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν επιθέσεις σε ολόκληρο το Διαδίκτυο» συμπλήρωσε ο ΜακΆφι, αναφερόμενος στις DDoS επιθέσεις που μπορούν να απενεργοποιήσουν ή να κυριαρχήσουν ψηφιακά δίκτυα, ενώ πρόσθεσε: 

«Για παράδειγμα, πιστεύουμε ότι αυτή ήταν η εφαρμογή που επιχείρησε να ρίξει τους διακομιστές του διαδικτύου την προηγούμενη εβδομάδα, μια μαζική επίθεση άνευ προηγουμένου, που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν»

(https://www.youtube.com/watch?v=-TMKL5zDu8I)