«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Τι (εφ)ευρίσκουν κάποια κράτη για να βγάλουν λεφτά από πρόστιμα και φόρους: Αυστραλία/Βrothel busters: Η νέα "Ειδική Ομάδα Ελεγκτών της Υπηρ. Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος: Oι άντρες που πληρώνονται για να κάνουν σεξ με "αδήλωτες πόρνες" στα στούντιο (δήθεν) μασάζ...(πόσο θέλει λες να μιμηθούν κι εδώ το "αγγλοσαξονικό σύστημα"; Θα πηγαίνανε άραγε πολλοί για "ελεγκτές";Εδώ βλέπεις "καραδοκεί" η μαφία για να "τιμωρήσει"...δεν είναι ξέφραγο αμπέλι τύπου "τρόλει/λεωφορεία όπου η μόνη που "βι-άζεται" - από τους ελεγκτές - είναι η ανυπεράσπιστη φτωχολογιά (και δη ο ΕΛΛΗΝΑΣ επιβάτης και μόνον)) Στην Αυστραλία υπάρχει ειδική ομάδα για να ανακαλύπτει και να καταγράφει όσα γίνονται στα παράνομα κέντρα μασάζ 

O John είναι 60, διαζευγμένoς, και πληρώνεται για να κάνει σεξ με πόρνες, αν και συχνά το περισσότερο που συμβαίνει είναι ένα happy ending. 


 Αυτός είναι ένας από τους πολλούς ιδιωτικούς επιθεωρητές, που προσέλαβε η Αυστραλία για να κάνουν εφόδους σε οίκους ανοχής προκειμένου να ξεσκεπάσουν την παράνομη πορνεία στα στούντιο που λανσάρονται κυρίως ως κέντρα μασάζ. 

 "Είμαι αρκετά βέβαιος ότι πολλοί από σας μπορεί να ζηλεύετε για το πώς κερδίζω χρήματα" απάντησε ο John σε συνέντευξή του στο news.com.au. 


 Η δουλειά του, όσο ανορθόδοξη και αν μοιάζει, είναι μάλλον αναγκαία, διότι οι αρχές έχουν περιορισμένη δυνατότητα πρόσβασης σε χώρους χωρίς δικαστική εντολή, καθιστώντας δύσκολη τη συγκέντρωση στοιχείων για νομικές υποθέσεις.  
Ο John και όσοι συμμετέχουν σε αυτή την μικρή ομάδα που κατά καιρούς καλείται να εργαστεί σε διάφορες πόλεις, μπορούν να τους παράσχουν πολύ λεπτομερώς τα πάντα σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται, ημερομηνίες, ώρες, τόπους, ποσά και πώς ακριβώς γίνεται όλη η διαδικασία. 


 "Είναι ένα έγγραφο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο, γι 'αυτό πρέπει να είναι ακριβές και λεπτομερές.¨αναφέρει ο Jon o οποίος αρνείται να αποκαλύψει την αμοιβή του, αλλά σημειώνει πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να φαντάζεται πως μπορεί να γίνει πλούσιος από αυτό. 

 Ο Lachlan Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που έχει αναλάβει την πρόσληψη αυτών των μυστικών ντετέκτιβ αναφέρει πως πάντα προσλαμβάνουν ανύπαντρους ή χωρίς σχέση άνδρες οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να φτάσουν στη σεξουαλική πράξη για να υπάρχουν οι αποδείξεις. 


 «Δεν με εκπλήσσει που κάποιοι φορολογούμενοι ισχυρίζονται ότι ξοδεύουμε κρατικό χρήμα για μια τέτοια πρακτική, αλλά δεν αντιλαμβάνονται πως αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπιστεί νομικά στην αίθουσα του δικαστηρίου η σωματεμπορία" σημειώνει ο Jarvis καθώς η συζήτηση περιστρέφεται στο πόσο μεγάλη είναι η έκρηξη της παράνομης πορνείας στην Αυστραλία, μετά το 1990. 

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Jon λέει ότι εργάζεται κατά μέσο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες και αυτό γίνεται συνήθως συνήθως σε μία από τις περιοχές του Σίδνεϊ που φιλοξενούν αμέτρητα κέντρα που στις ταμπέλες γράφουν ασιατικό μασάζ. 

Σε πολλούς δρόμους, υπάρχει τουλάχιστον μια τέτοια επιχείρηση ανά 50 μέτρα. 

Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτει πως πλέον είναι δύσκολο να βρεις κέντρο μασάζ που δεν προσφέρει σεξ ή κάποια ερωτική πρακτική και πως όλα αυτά τα χρόνια έχει πετύχει μόλις τρία. 


σχετικά:

Άρτος και... trafficking: Αλβανοφουρνάτσηδες και Ελληνονταβατζάκηδες vs Δικαιοσύνη (πούλα κι εσύ μια γυναίκα...με το αζημίωτο φυσικά)...

Νοέμβριος 2014:Αλβανός φούρναρης σε Ελληνίδα άνεργη που του ζήτησε δουλειά: «Στο μαγαζί μου παίρνω ΜΟΝΟΝ Αλβανίδες»!

Μια και μιλάμε για "Αλβανούς φουρναρέους" που θέλουν ΜΟΝΟΝ "αλβανικό προσωπικό" να θυμηθούμε πως η Αλβανική Μαφία ελέγχει την πορνεία στην Ελλάδα;Συνδέονται άραγε αυτά τα δύο; Κι αν ναι, πως;Δείτε το παρακάτω άρθρο, συνδυάστε το με το "προηγούμενο" και..."φαντασιωθείτε ελεύθερα"...τζάμπα είναι...η...φαντασίωση...ακόμη τουλάχιστον...

Στην Ελλάδα ζουν 20.000 σκλάβες του σεξ (Προφανώς εσύ δεν έχεις δει ούτε μία)

Οι φούρνοι της ντροπής: Γνωστή αλυσίδα λειτουργούσε ως βιτρίνα κυκλώματος σωματεμπορίας

Έρευνα – σοκ για την πορνεία στην Ελλάδα