Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Ξεσηκώθηκαν οι μουσουλμάνοι στο Λασίθι και έκαναν διαδήλωση φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" εν μέσω Χριστουγέννων (vid) (το ότι οι τοπικές αρχές τους έδωσαν άδεια για κάτι τέτοιο είναι επιεικώς "ατόπημα" (και στην ουσία "έγκλημα" καθώς ενέγραψε "δυσάρεστες υποθήκες" για το κοντινό μέλλον...πρώτον, τους άφησε να κάνουν επίδειξη δύναμης που έμεινε χωρίς "ανταπόδοση" και δεύτερον, γέννησε θυμό και οργή στους Έλληνες, κάτι που θα "εξαργυρωθεί" - αναπόφευκτα και δη "ηχηρά" και αρκούντως δυσάρεστα...συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν την υπογραφή τους σ' αυτό το έγκλημα...να είστε βέβαιοι κύριοι, πως κανείς δεν θα ήθελε να είναι στην θέση σας...σύντομα υποθέτω...)


ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

Οι μουσουλμάνοι ξεσηκώθηκαν στην Κρήτη και έκαναν διαδήλωση στο κέντρο του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ” τις ημέρες που ο ελληνικός λαός γιόρταζε τα Χριστούγεννα. 

Πρόκειται για ακόμη μία ένδειξη πώς οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες οργανώνονται και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποτελέσουν υποχείρια τζιχαντιστών ή των Τούρκων και απειλή κατά των Ελλήνων.

Στο βίντεο μάλιστα που αναρτήθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ξεκάθαρο ότι οι δεκάδες μουσουλμάνοι που ξεχύθηκαν στο κέντρο του Αγίου Νικολάου βρίσκονται υπό την καθοδήγηση ορισμένων άλλων, που τους καλούν να αναφωνήσουν πώς “ο Αλλάχ είναι μεγάλος” που ουδείς γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος τον οποίο επιτελούν. Πάντως τυχαίο γεγονός δεν είναι.

Η πορεία των μουσουλμάνων, οι οποίοι κρατούσαν πράσινες σημαίες έγινε με αφορμή την ημέρα της γέννησης του προφήτη Μωάμεθ και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται κυρίως για Πακιστανούς που διαμένουν στην Κρητική πόλη. 


Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να ξέρει αν ανάμεσα σε αυτούς έχουν παρεισφρήσει τζιχαντιστές ή και οι ίδιοι αν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα και με ποιο σκοπό.

Το γεγονός δε ότι η πορεία έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων και μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες με τη συναίνεση των τοπικών παραγόντων, συνιστά πρόκληση σε βάρος των Ορθοδόξων Ελλήνων. 


Θα μπορούσε να τους διατεθεί ένας χώρος που να κάνουν την προσευχή τους απευθυνόμενοι στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας και να λήξει εκεί το ζήτημα χωρίς πορείες και πανηγύρια.

Οι Έλληνες μάλιστα, όπως διακρίνεται και στο βίντεο κοιτούν αποσβολωμένοι από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους το θέαμα και αναρωτιούνται πόσο κοντά βρίσκεται ο κίνδυνος να δημιουργηθούν σε περιοχές της χώρας θύλακες τζιχαντιστών ή φανατικών μουσουλμάνων που θα αρχίσουν να στρέφονται εναντίον τους.

Σημειώνεται πώς η ενέργεια αυτή έγινε στην Κρήτη, σε ένα νησί και μία περιοχή που οι πολίτες της δύσκολα μπορούν να ανεχθούν και να δεχθούν κάτι... ξένο και όχι σε κάποιο από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που κατακλύζεται από τις ορδές των λάθρο και των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά.

Ακόμη και οι μουσουλμάνοι που τολμούν να διαδηλώσουν μέσα στα Χριστούγεννα αν δεν έχουν σχέση με τους τζιχαντιστές, τι γίνεται με την Τουρκία που δεν αφήνει καμία “παρέα” μουσουλμάνων ανεκμετάλλευτη;

Το “pronews.gr” έχει θέσει πολλάκις το θέμα του κινδύνου της εθνικής ασφάλειας από τις καραβιές των λαθρο που φθάνουν όχι μόνο τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι όμως επιμένουν να κωφεύουν ενώ βλέπουν την απειλή να πλησιάζει.

video/Λασίθι/ Πακιστανοί σε "πορεία"τα Χριστούγεννα 2015 μέσα στην πόλη εν μέσω αποσβολωμένων πλην ανεκτικών Χριστιανών:

(https://www.youtube.com/watch?v=-s1WCUK5MyI)


σχετικά:

δείτε σε αντιπαραβολή τι κάνουν στους Χριστιανούς οι ίδιοι οι παραπάνω ισλαμοεισβολείς στον τόπο τους, το Πακιστάν:

(https://www.youtube.com/watch?v=dNF1HMbIP3o)