Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

π. Νεκτ. Μουλατσιώτης: Δεν είναι προφητείες όλες οι κουβέντες του Αγίου Παϊσίου, ούτε είπε όλα όσα του αποδίδει το διαδίκτυο...κάποια από τα "δήθεν προφητικά λόγια" τα είπε προς "ενθάρρυνση" των συνομιλητών του, ενώ άλλα ήταν απλή "αναμετάδοση" πληροφοριών και εκτιμήσεων που του δόθηκαν από επισκέπτες του Πιστούς - αντίστοιχα, ο Άγιος Πορφύριος απέφευγε εντελώς της "προρήσεις/προφητείες"...(VIDEO)


Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης μίλησε στην εκπομπή της Ελίτας "Μαζί" στο Κυπριακό Κανάλι ΡΙΚ, στις 11 Δεκεμβρίου 2015, με θέμα:

Προφητείες, μύθοι και πραγματικότητες 

Μεταξύ πολλών άλλων, στην ιδιαιτέρως "θορυβητική" (όπως θ' αποδειχτεί) αυτή συνέντευξη (ξεβολεύει, ανασκαλεύει, ταράσσει και αναθεωρεί κάποια πράγματα που θεωρούνται "θέσφατα ανέγγιχτα") ακούστηκε και το παρακάτω ιδιαιτέρως ενδιαφέρον:
2000, New York Times...

"Ο ΟΗΕ από τότε δηλώνει πως πρέπει ως το 2030 να εισέλθουν στην Ευρώπη 674.000.000 μετανάστες!!!"

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...


http://www.gerontasnektarios.gr