Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Αληθεύει ότι το μοιραίο ελικόπτερο παρουσίασε εκτεταμένη βλάβη πριν 15 μέρες; (Τα ελικόπτερα αυτά που είναι από τον καιρό του Βιετνάμ αληθεύει ότι παρουσιάζουν "εξαιρετικά μεγάλο δείκτη προβλημάτων" λόγω "απαρχαίωσής" τους και πως θα έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί εδώ και χρόνια;Οι μίζες όμως "άλλων εξοπλιστικών προγραμμάτων" παραγκώνιζαν πάντα την ανάγκη αντικατάστασης αυτών των ελικοπτέρων...Οι ΜΙΖΕΣ λοιπόν, πόσες ζωές Στρατιωτικών έχουν αφαιρέσει;)
Οι πληροφορίες που φθάνουν στο 24ωρο όσο περνούν οι ώρες είναι όλο και πιο αποκαλυπτικές!

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία από ανώτατα στρατιωτικά κλιμάκια, το μοιραίο αγκούστα, πριν 15 μέρες εκτέλεσε αναγκαστική προσνήωση… και μάλιστα σε τρίτη φρεγάτα και όχι στη Φρεγάτα Νικηφόρος Φωκάς , λόγω εκτεταμένης βλάβης!

Ερωτάται λοιπόν ο αρμόδιος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εάν είναι γνώστης του συγκεκριμένου σοβαρού συμβάντος.

Και εάν γνώριζε να ενημερώσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ποιες πρωτοβουλίες πήρε ώστε να προστατευθεί το έμψυχο δυναμικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Εμείς θα περιμένουμε τον Υπουργό Άμυνας, προτού προβούμε σε περισσότερες αποκαλύψεις…