Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Βλέπουν Σταυρό και αφηνιάζουν: Οι λαθρομετανάστες αρνούνται την βοήθεια από τον “Ερυθρό Σταυρό”! ΒΙΝΤΕΟ


Μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» στην Ειδομένη και στα νησιά αρνούνται την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού!

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ. Κολιό ήταν ο Πρόεδρος του παραρτήματος Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Γιώργος Κουκουράβας. 

Ο κ. Κουκουράβας κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε πάνω στο θέμα της συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους «πρόσφυγες», από το Τοπικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης και μεταξύ άλλων ανέφερε πως μια μεγάλη μερίδα εξ΄ αυτών αρνήθηκαν τα τρόφιμα βλέποντας το σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος αποκάλυψε πως τέτοια φαινόμενα δεν είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά πραγματικά περιστατικά στην Ειδομένη καθώς και στα νησιά. Οι σκληροί μουσουλμάνοι, όταν αντικρίζουν τους εθελοντές με το σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού αρνούνταν την βοήθεια!


Μάλιστα, το ίδιο κάνουν με τα συσκευασμένα πακέτα και οποιοδήποτε άλλη βοήθεια που έχει τον Σταυρό επάνω, δεν δέχονται ακόμη και τους ίδιους τους εθελοντές που τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Ο πρόεδρος, σημείωσε επιπλέον πως οι συγκεκριμένοι μουσουλμάνοι δέχονται μόνο βοήθεια από εθελοντές και συσκευασίες που έχουν πάνω την ερυθρή ημισέληνο κάτι το οποίο δεν γίνεται μέχρι στιγμής.

Υ. Γ. Μην εκπλαγείτε εάν σε μερικά χρόνια ζητήσουν και την αφαίρεση του Σταυρού και από την Ελληνική Σημαία!


(https://www.youtube.com/watch?v=_jdf8qSyrLA)

ΠΗΓΗ


.......................

κι αυτό είναι το "αντίστοιχο" στα Σκόπια το καλοκαίρι του 2015

(https://www.youtube.com/watch?v=UeMIX90-594)