«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Το Βερολίνο ετοιμάζει τον "στρατό των Βρυξελλών" που θα εξαπολύσει σε κάθε καυτό σημείο ταραχών της ΕΕ...και το Λονδίνο "οργίζεται" ακόμη πιο πολύ γιατί θα χάσει σε ισχύ έναντι της Γερμανίας αν συμβεί αυτό...(ακόμη πιο κοντά λοιπόν το BREXIT και η διάσπαση της ΕΕ)...Eιδικό σώμα (ευρωγερμανικής) στρατοχωροφυλακής «Eτοιμάζεται» για την Ελλάδα!

Τα σχέδια εγκαθιδρύσεως μιας αστυνομικής και στρατιωτικής συγχρόνως δύναμης προετοιμάζουν οι Βρυξέλλες, διότι φοβούνται μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές στην ΕΕ , αρχή γενομένης της Ελλάδος.


Η μονάδα της στρατοχωροφυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης προετοιμάζεται εντατικά με ειδική εκπαίδευση, ενώ χρηματοδοτείται απο ειδικό ταμείο , ώστε να καταστεί έτοιμη να αναπτυχθεί οπουδήποτε απαιτηθεί σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής ή πολέμου, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.

Η εκπαίδευση της εν λόγω δύναμης έλαβε χώρα στην επαρχία της Ρηνανίας-Βεστφαλίας στην Γερμανία, με σκοπό την προετοιμασία της δύναμης αυτής ως μέρος του προγράμματος δημιουργίας στρατοχωροφυλακής της ΕΕ.

Η εφημερίδα Breitbart του Λονδίνου ανέφερε ότι την άσκηση παρακολούθησαν 600 μέλη διαφόρων ευρωπαϊκών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων, σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν αποτελεσματικά τα στρατεύματα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Στρατο-Χωροφυλακής.

Η επίλεκτη μονάδα αποτελείται από άνδρες και γυναίκες από επτά ευρωπαϊκά κράτη, όπως η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πολωνία και η Γερμανία, και έχει ως στόχο να καταστείλει ταραχές και συγκρούσεις στο εσωτερικό των κρατών μελών της ΕΕ.

Δηλαδή σε περίπτωση που δημιουργηθούν ταραχές στην χώρα μας θα μας έλθουν από το εξωτερικό οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη, αυτό ακριβώς αναφέρει η βρετανική εφημερίδα express.co.uk, γεγονός που σημαίνει ότι όλες οι χώρες της ένωσης το έχουν προσυμφωνήσει;

Η δύναμη αυτή έχει εκπαιδευτεί σε ακραία σενάρια συμπεριλαμβανομένων της εκπαίδευσης ένοπλων περιπολιών , καταστολής πλήθους, του ελέγχου ταραχών, ενώ υπάρχουν και ομάδες SWAT καθώς και εγκληματολογική υπηρεσία.

Ο εκπρόσωπος ευρωπαϊκών υποθέσεων για την γερμανική κυβέρνηση Andrej Huko ζήτησε να παραστεί στην επίδειξη των δυνάμεων αυτών , αλλά εμποδίστηκε από το να μεταβεί στην τοποθεσία που διεξάγονταν η ‘‘εκπαίδευση‘ της εν λόγω δύναμης.

Ο ίδιος ανήκει στο κυβερνητικό συνασπισμό, ισχυρίστηκε ότι η ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη ετοιμάζεται να καταστείλει «πολιτικές συγκεντρώσεις » και λαϊκές «διαμαρτυρίες». !!!!!

Η «στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας» είναι «εξαιρετικά ανησυχητική και αντίθετη στην ίδια την Γερμανία λόγω της αρχής του διαχωρισμού των αστυνομικών και των στρατιωτικών, τονίζει ο ίδιος.

Οι φόβοι αυξάνονται, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσει τον δικό της στρατό, αναφέρει έμπειρος πρώην ανώτατος αξιωματικός των βρετανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν υποστηρίζοντας ότι η δύναμη αυτή θα μπορούσε να υπονομεύσει την άμυνα του ΝΑΤΟ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πρόσφατες ταραχές σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις , και τα επεισόδια στα ελληνοσκοπιανά σύνορα αποτέλεσαν την αφορμή για την έγκαιρη ‘‘προετοιμασία‘‘ της δυνάμεως αυτής που θα αποτελέσει το ‘‘μακρύ χέρι των Βρυξελών και φυσικά του Βερολίνου‘’.

Υπενθυμίζουμε την έκκληση τον Μάρτιο του 2015, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker για την δημιουργία ευρωπαϊκής ένοπλης δύναμης, χωρίς όμως να αναφερθεί η κύρια αποστολή της .
Eτοιμάζεται" ειδικό σώμα στρατοχωροφυλακής για την Ελλάδα;

Οι Βρετανοί πολιτικοί είναι οργισμένοι από την ιδέα των Γερμανών λέγοντας ότι η δύναμη αυτή , θα αποδυναμώσει τη θέση της Βρετανίας στον κόσμο και θα πρέπει να ασκηθεί βέτο για τον λόγο αυτόν .

Βρετανός Συνταγματάρχης ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν για τη Μικτή Επιτροπή Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, και ο οποίος συμβουλεύει την βρετανική κυβέρνηση σε θέματα εθνικής ασφάλειας, δηλώνει :

 «Αν φύγουμε από την ΕΕ, θα υπονομεύσουμε το τελικό σχέδιο της διαμόρφωσης ενός στρατού της ΕΕ, και αυτό ακριβώς πρόκειται να γίνει . »

Όποιος νομίζει ότι η εσπευσμένη προετοιμασία των Ευρωπαίων στρατοχωροφυλάκων σε γερμανικό έδαφος δεν γίνεται με σκοπό την Ελλάδα , πλανάται πλάνην οικτρά.

Η νέα ευρωπαϊκή ‘‘Ιερά συμμαχία‘’ Θέλει να εξουσιάζει τα κράτη έχοντας ‘’ τον δικό της στρατό‘’ διότι σε διαφορετική περίπτωση η ‘’εξουσία της ‘‘ θα ήταν το απόλυτο μηδέν. 

Φοβούνται σύμφωνα με έκθεση του Stratfor μια νέα ‘‘γαλλική επανάσταση‘’, ειδικά μετά την συμφωνία ΤΤΙΡ , η οποία θα αλλάξει δραματικά την Ευρώπη.

Η Ελλάδα όμως θα αποτελέσει το πεδίο της εφαρμογής των σχεδίων της νέας ευρωπαϊκής τάξης πραγμάτων, αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.

http://younews16.blogspot.gr/

σχετικά:

Η Ολλανδία είπε ΟΧΙ στην ΕΕ (σε δημοψήφισμα)-σημαντική λεπτομέρεια:ανήκει στο "άρμα της Βρεττανίας" - τον Ιούνιο '16 λοιπόν, ένα πιθανό brexit δεν θα σημαίνει έξοδο μόνον της Βρεττανίας...αλλά και της μισής ΕΕ που θα την ακολουθήσουν...η Ελλάδα τι θα κάνει άραγε; Θ' ακολουθήσει την Γερμανική ή την Βρεττανική ΕΕ;

Ποιά ΕΕ; Και ποιό Ευρώ; Όταν φύγει η Βρετανία (σε λίγους μήνες) από την ΕΕ και «χτίσει» (με τις ΗΠΑ) την «δική τους ΕΕ» σε «μετωπική κόντρα» με την Γερμανία, σκέφτεται κανείς πόσο «βίαιη ΕΞΟΔΟΣ» μας περιμένει; ΤΩΡΑ λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

Stratfor: Η Ευρώπη θα χωριστεί στα τέσσερα τα επόμενα δέκα χρόνια

Το Λονδίνο - μέσω BBC - "θυμίζει" προς "κάθε κατεύθυνση" ότι η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν στην "Αγγλική σφαίρα επιρροής"...(γιατί άραγε ένοιωσαν την "ανάγκη" οι Βρετανοί να κάνουν μια τέτοια "υπενθύμιση";Ραγδαία κλιμάκωση από πλευράς Αγγλοσαξόνων;Προφανώς τα GREXIT και BREXIT δεν είναι καθόλου μακριά)

Αντεπίθεση Λονδίνου κατά Βερολίνου με "παράλογα" αιτήματα. (που αν "ικανοποιηθούν" θα ισοδυναμούν με διάλυση/διάσπαση της ΕΕ - Και προφανώς, "αυτό είναι το ζητούμενο" από τη Βρετανία.Δεν διεκδικεί τα "πρωτεία".Στήνει μια "Νέα Βρετανική ΕΕ" - χωρίς ευρώ - από την αρχή.Αυτήν που σύντομα θα συμμετέχει και η Ελλάδα με το δικό της εθνικό νόμισμα όπως και ΟΛΑ τα υπόλοιπα κράτη μέλη ΕΚΕΙΝΗΣ της ΕΕ)

Μέσω Βρετανίας,ένα βήμα πιο κοντά στην διάλυσή της η ΕΕ.

Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ

...απλώς έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ της Γερμανικής ΕΕ (με ευρώ) και της Βρετανικής ΕΕ (με δραχμή)...

Η "εκκωφαντική σιωπή" της Βρετανίας έλαβε τέλος; άρχισε να διεκδικεί "επιθετικά" το "γεωπολιτικό της μερίδιο" από την ΕΕ; Πόσο μακριά είναι άραγε μια "νέα Βρετανική ΕΕ" ως απότοκος της διάσπασης της σημερινής "Γερμανικής ΕΕ";

Η Ελλάδα και η πρόθεση της Βρετανίας να "φύγει" από την ΕΕ - Ποια είναι η σχέση

Boris Johnson (Δήμαρχος Λονδίνου - "δελφίνος" Συντηρητικών): "Έλληνες, πείτε στον Σόϊμπλε να πάει να γ@&^#εί και φύγετε απ' το ευρώ"...

Απεμπλοκή της Ελλάδας από την Γερμανική Κατοχή μέσα από την ενεργοποίηση της «στρατιωτικής πολυ-εμπλοκής»

ΑΝΤΙ «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΡΩΠΕΣ»

Ενδεχόμενο Brexit ανοίγει τον δρόμο και για Grexit (και όχι μόνον...αλλά και για "γενική έξοδο από την ΕΕ")...(μια ενδιαφέρουσα ανάλυση/συσχετισμός των BREXIT - GREXIT από τον Ιαν '15)

Διαλύεται η Ε.Ε; Οι Ολλανδοί ζητούν δημοψήφισμα για την παραμονή τους ή όχι στην Ευρώπη - Η Τσεχία εισάγει τον όρο Czexit