Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ιδού ο περιβόητος Σκανδιναυϊκός πολιτισμός!Αφού - σου λέει ο Σουηδός - θα τις βιάσουν που θα τις βιάσουν οι ισλαμιστές κάτσε ρε φίλε να βγάλουμε και κανα φράγκο...προωθούν λοιπόν τις συζύγους τους (μόνο;) στην Πορνεία (για...έξτρα εισόδημα!)...χάρισμά σας ρε ο διεστραμμένος πολιτισμός τους...αι σιχτιρ πια με τους "δήθεν πολιτισμένους βόρειους"...

Περάστε κόσμε...πρώτα το μπαξίσι...είναι και δεμένη η σουηδέζα να σας κάνει τάχαμου πως δε θέλει το... "πληρωμένο"...πως την...υποχρέωσε (δήθεν) ο σύζυγος...

Ποιος είπε ότι η οικονομική κρίση δεν έχει πλήξει τις βόρειες χώρες της Ευρώπης και δη την πολυδιαφημισμένη για το επίπεδο διαβίωσης Σουηδία;

Όπως αποκαλύφθηκε από έρευνα της αστυνομίας, στην -κατά τα άλλα- εύρωστη σκανδιναβική χώρα, έχει αναπτυχθεί μεγάλο κύκλωμα προώθησης γυναικών στην πορνεία, από τους ίδιους τους συζύγους και συντρόφους τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα… επιπλέον εισόδημα!

Το μέγεθος της υπόθεσης βγήκε στην επιφάνεια μετά τον εντοπισμό ενός 45χρονου άνδρα, από την περιοχή Västernorrland, ο οποίος εξέδιδε την 25χρονη σύντροφό του. Η κοπέλα ομολόγησε ότι είχε κοιμηθεί με τουλάχιστον 24 άνδρες, παραδίδοντας τα χρήματα στον 45χρονο σύντροφό της.

Μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης υπόθεσης, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι ο αριθμός των Σουηδών που εκδίδουν τις συζύγους-συντρόφους τους, είναι εξωφρενικά μεγάλος.

«Τα κίνητρα έχουν να κάνουν με την πολυτελή ζωή ή την αγορά ναρκωτικών από ειδικές περιπτώσεις. Τα νούμερα είναι πολύ μεγάλα και μας έχουν προβληματίσει πολύ έντονα», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας. Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι κάποια από τα περιστατικά αφορούσαν ανήλικες κοπέλες, ενώ σε 10 περιπτώσεις, οι προαγωγοί ήταν γυναίκες!

http://arouraios.gr/

σχετικά:

Σοκ (τάχαμου) στην Σουηδία: Γυναίκα βιάστηκε μέχρι θανάτου απο Μουσουλμάνο μετανάστη (σύμφωνα με την αστυνομία "ο σομαλός δράστης συνέχισε να βιάζει το πτώμα"!!!)


«Το 46% των γυναικών στην Σουηδία, άνω των 16 ετών, αποφεύγει να βγει έξω το βράδυ με το σκοτάδι, για τον φόβο του βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες»!


VIDEO: Σουηδική αστυνομία προς τις σουηδέζες: "...μην βγαίνετε έξω από το σπίτι σας μετά την δύση του ηλίου γιατί αλλιώς θα "βιαστείτε από μουσουλμάνους μετανάστες"..."